31 березня о 17:00  у галереї "Арт-Шик" відбудеться благодійна творча зустріч із сучасною українською письменницею, журналістом та волонтером Дарою Корній.

Під час зустрічі відбудеться благодійний аукціон - продаватимуть картини відомих вінничан, щоб виручити кошти на лікування хворої дівчинки Ольги Зеленої.

На зустрічі із письменницею Дарою Корній проведуть благодійний аукціон, аби зібрати кошти на лікування дитини

Для інформації:

Дара Корній – українська сучасна письменниця, журналіст, волонтер. Володар відзнаки «Золотий письменник України» (2016 рік). Пише і для дітей, і для дорослих. Автор 12 книжок (дві з яких написані у співавторстві). Працює в жанрі соціально-побутової прози та в жанрі міського фентезі, гармонійно вплітаючи в сучасний світ елементи слов'янської дохристиянської міфології, майстерно використовуючи для цього народні казки, легенди, обряди та замовляння. Народилася на Волині (с. Секунь, Старовижівський район). Закінчила журналістсько-редакторське відділення Української академії друкарства у Львові. Працює у Львівській національній академії мистецтв. Лауреат третьої премії конкурсу «Коронація слова-2010» за дебютний роман «Гонихмарник». Цей роман теж був удостоєний відзнаки «Дебют року» від видання «Друг читача» та став лауреатом премії асамблеї фантастики «ПОРТАЛ-2011» - «Відкриття себе» імені В. І. Савченко.



Переглядів: 1603
Поширень: 0