Вінницький концерт співачки ALYOSHA, який мав відбутися 28 квітня о 19.00 у Будинку офіцерів, в силу непередбачуваних обставин переноситься на 19 вересня.

- Всі квитки, придбані на 28 квітня, будуть дійсними 19 вересня. У разі, якщо ви не маєте змоги відвідати концерт у вересні, можете повернути квитки у місці, де їх придбали, - повідомили організатори.

З радісних новин організатори повідомили таку: за цей час співачкаALYOSHA пообіцяла написати ще кілька нових хітів, які будуть ексклюзивом вінницького концерту у вересні!

- Вінниця – особливе місто для мене. У мене тут дуже багато друзів і енергетика аудиторії на кожному концерті просто неймовірна! Мені дуже шкода, що зважаючи на непередбачувані обставини ми з командою змушені були перенести концерт і доставити незручності вінничанам, - прокоментувала ALYOSHA. - Запевняю, що вересневий концерт у Вінниці буде просто космічним і ми компенсуємо змушене перенесення сповна!

Співачка ALYOSHA славиться своїм надзвичайно сильним голосом у 4 октавиі зворушливими глибокими піснями власного написання, які завжди були по душі українському слухачеві. На її концертах завжди звучить гармонійне поєднання дивовижної музики і її чарівного голосу.

Співачка завжди співає виключно наживо! Вона аргументує це наступним:

– Я хочу бути чесною з моєю аудиторією. Адже ці люди прийшли до мене на концерт чесно, чому я повинна бути фальшивою?

ALYOSHA дуже чекає зустрічі з жителями Вінниці і обіцяє влаштувати справжнє свято 19 вересня о 19.00 у Будинку офіцерів!

Квитки на вересневий концерт (вартість – від 150 до 300 гривень) ви можете придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр» і за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

ALYOSHA приїде у Вінницю у вересні з ексклюзивною програмою для вінничан



Переглядів: 1678
Поширень: 0