11, 12 квітня 2017 року в МПМ пройшли рок-уроки для старшокласників міста. Вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» разом зі своїми викладачами Воєною І.С. та Майбородою В.В. у співпраці з гуртом «Sunrise» підготували нову програму за темою «Вітчизняний рок – forever!».

Ведучий лекції-концерту Юрій Постовий,  знайомив слухачів рок-уроку з вітчизняними рок-гуртами, як вже з добре відомими («Воплі Відоплясова», «Океан Ельзи», «Друга ріка», «Скрябін», «СКАЙ», «O.Torvald») так і новачками  («Моторола», «Антитіла», «Біла Вежа», «Нумер 482», «The Hardkiss»).

Приємно відзначити, що майже кожна пісня  концертної програми мала підтримку у глядачів  у вигляді: танців у фан зоні, увімкненими ліхтарями на телефоні, дружним голосним співом улюблених пісень «Киев днем и ночью», «Я не здамся без бою», «Восьмий колір», «Добрий ранок, Україна», «П‘ю з твоїх долонь», «Тебе це може вбити», «Їде маршрутка» тощо. Ведучий вміло поєднав розповідь про вітчизняні рок-гурти  з інтерактивним спілкуванням із глядачами.

В "Зорі" презентували уривок з рок-опери українською мовою, яку покажуть на День міста

Родзинкою концертної програми  стала презентація однієї із сцен, пілотного проекту,  вихованців «Зоряної мрії» (кер. І. Воєна) рок –опери «Ісус Христос- супер зірка» (українською мовою), прем‘єра якої готується на День міста.

В "Зорі" презентували уривок з рок-опери українською мовою, яку покажуть на День міста

Цікавий пісенний матеріал, професійне виконання творів  юними вокалістами  з музикантами гурту «Sunrise» створювало гарну атмосферу.

В "Зорі" презентували уривок з рок-опери українською мовою, яку покажуть на День міста

Організатори, музиканти та виконавці рок-уроку сподіваються, що всім хто його відвідав  вони забезпечили гарний настрій на свята ,бо «Вітчизняний рок-круто



Переглядів: 2088
Поширень: 0