Команда найкращих гумористів України – «ДИЗЕЛЬ ШОУ» не втомлюються дивувати Україну!

Маючи масу телевізійних проектів і готуючись до зйомок абсолютно нового серіалу, «Дизелі» відправилися у безпрецедентний в історії України гастрольний тур. Не просто великий, а найбільший, якого ще ніхто й ніколи не робив!

За два місяці туру «Весна смішна», який стартував у середині березня, «ДИЗЕЛЬ ШОУ» дадуть понад 40 концертів! Остаточна цифра концертів навіть для самих артистів досі залишається таємницею, адже майже у кожному місті приїзд гумористів викликає такий ажіотаж, що крім запланованих концертів «Дизелі» дають додаткові!

Що особливо приємно для вінничан - український рекорд буде встановлено саме у Вінниці, яку «ДИЗЕЛЬ ШОУ» спеціально залишили «на десерт».

Саме наше місто грандіозним концертом 26 травня о 20.00 у Будинку офіцерів буде закривати тур «Весна смішна», а відповідно – разом із «ДИЗЕЛЬ ШОУ» увійде в історію України!

— До кінця туру ще маємо більше місяця, але вже зараз ми отримали цілісну картину нашої популярності і наситилися «наркотиком», який не порівняти ні з чим - це глядацька любов і оплески, — зізнається актор Єгор Крутоголов. — Почуваємо себе олімпійцями! Поставимо рекорд в Україні по кількості концертів у турі!

Тільки найкращі жарти на актуальні, але не політичні питання й проблеми. Тільки сміх і максимальний позитив – девіз, якому на своїх концертах «Дизелі» не зраджують ніколи!

- Люди чекають від нас сміху й радості. «Печальки» й прикрості – за це в нас відповідають політики, - говорить Єгор Крутоголов. - Я вважаю, що у мене найпрекрасніша робота й місія. Якщо вірити вченим, що сміх продовжує життя, то ми реальні подовжувачі життя!

«ДИЗЕЛЬ ШОУ» 26 травня на концерті у Вінниці встановлять український рекорд!

Для концертної програми «Весна смішна» гумористи відібрали свої найкращі номери, а також ексклюзивні нові сценки, які ще не були показані на телебаченні.

На травневому концерті у Вінниці традиційно буде багато музичних інтермедій, мініатюр, а також інтерактивів із глядачами. Під час концерту буде розіграно сертифікат від партнера туру – інтернет-гіпермаркетаRozetka.ua, а після виступу «Дизелі» обов’язково порадують автограф- і фотосесію всіх присутніх.

Будучи легендарними зірками КВНу, виконавцями провідних ролей у популярних серіалах і кінострічках, у житті актори «ДИЗЕЛЬ ШОУ» завжди залишаються відкритими до кожного глядача. У автографах і селфі не відмовляють нікому! Адже все, що вони роблять – заради глядачів, їхніх посмішок і щасливих облич.

– Ми любимо експерименти, постійно пробуємо різні підходи, конструкції жартів, грим, придумуємо нові цікаві образи. Взаєморозуміння у нас в «ДИЗЕЛЬ ШОУ» відмінне, тому що всіх об’єднує єдине бажання - розсмішити, знайти смішне там, де звичайна людина цього не бачить, і у відповідь почути реакцію глядачів. Все, що ми робимо - в ім'я сміху!  - зізнаються актори.

У Вінницю «Дизелі» приїдуть у повному складі! Єгор Крутоголов і Марина Поплавська, Євгеній Сморигін і Вікторія Булітко, Олександр Бережок і Яна Глущенко, Олег Іваниця і Євген Гашенко – кожен на концерті вразить вас своїми новими образами й сюрпризами!

Харизматичні й веселі актори подарують своїм вінницьким шанувальникам незабутній марафон гумору і сміху.

- Наш гумор народний і зрозумілий всім. Адже в будь-якому місті, у будь-якій країні світу є теща і зять, наприклад! Ми близькі до народу, як трактор на дизельному паливі! - додає Євгеній Сморигін.

Не пропустіть 26 травня о 20.00 у Будинку офіцерів вінницький концерт «Весна смішна»!

«ДИЗЕЛЬ ШОУ» - це сімейне розважальне шоу, так що сміливо приходьте з дітьми, дружинами, чоловіками, батьками – усіма рідними й близькими!

Найкращий настрій і дві години насолоди гарантовані всім!

Квитки на концерт коштують від 150 до 550 гривень.

Купуйте квитки в один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».

Замовити безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці можна за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». 

«ДИЗЕЛЬ ШОУ» 26 травня на концерті у Вінниці встановлять український рекорд!



Переглядів: 3912
Поширень: 0