Вінницька зірка «Голосу країни» Інгрет Костенко, про яку ми неодноразово писали, виборола місце у фіналі вокального шоу. Космічна дівчина, як її називають у проекті, драйвово виконала пісню Квітки Цісик «Кохання» у Великодньому ефірі телеканалу «1+1».

Я співаю зараз для свого батька, якого призвали на військову службу 2 місяці тому. Я вважаю, що він там не даремно і воює заради мене, мами та всіх нас. Він завжди вболіває за мене! Як тільки виходить ефір, намагається знайти інтернет та дивиться з усіма мої виступи, - поділилася перед виступом Інгрет.

Як і попереднього тижня, Тіна Кароль відмітила гарний виступ вінничанки. Тренерка зазначила, що була здивована з категорично відмінного стилю виконання. Джамала також зауважила, що Інгрет вже готова для великої сцени співачка:

Ти завжди цікава, завжди різна, завжди щира. Не можу сказати, що ця пісня дуже підходить тобі, але хотілося б побачити на що ти здатна ще.

Вінничанка Інгрет Костенко представлятиме команду Потапа у фіналі «Голосу країни»

64% глядачів віддали свої голоси за Інгрет, Потап віддав дівчині - 51% свого голосу. Таким чином у фіналі змагатимуться Віра Кекелія з команди Сергія Бабкіна, Анна Кукса – команда Джамали, Олександр Клименко – команда Тіни Кароль і Інгрет Костенко з команди Потапа.



Переглядів: 4392
Поширень: 0