Срібною призеркою 7 сезону «Голосу країни» стала вінничанка Інгрет Костенко. Переможця визначили глядачі шляхом смс-голосування, ним став Олександр Клименко – протоієрей православної церкви. Співак отримав у подарунок запис пісні та кліпу, трьохмісячну ротацію в ефірі радіостанції «Хіт ФМ», але передав ці призи Інгрет. Також переможцю презентували ключі від квартири у ЖК «Щасливий».

Від ефіру до ефіру ви перевершували себе, ви робили максимум і викладалися на цій сцені. Ви не боялися перевтілюватися і ми це бачили та відчували, - зазначила перед оголошенням результатів голосування Катерина Осадча.

Нагадаємо, що окрім Інгрет та отця Олександра, у фіналі «Голосу країни» змагалися  Анна Кукса з команди Джамали, Віра Кекелія – команда Сергія Бабкіна. Голосування проходило у два етапи, де з чотирьох конкурсантів глядачі мали обрати двох найкращих. В кінці кожен виконував пісню з якою прийшов на відбір. Інгрет Костенко заспівала «Пташечку», а Олександр Клименко пісню «Мамина любов».

Переможець «Голосу країни» презентував вінничанці Інгрет Костенко запис пісні, кліпу і трьохмісячну ротацію на радіо

Я дякую Господу за те, що була можливість за лаштунками бачити лиця молодих людей, які підтримували кожного дня один одного і не лукавили, а були єдиними у своєму пориві донести щось вам із цієї сцени, - емоційно поділився переможець «Голосу».

Переможець «Голосу країни» презентував вінничанці Інгрет Костенко запис пісні, кліпу і трьохмісячну ротацію на радіо

Люди, величезне дякую вам! Всім, хто робить це шоу: режисери, стилісти, гримери, ведучі, - з усмішкою на обличчі говорила Інгрет.



Переглядів: 7566
Поширень: 0