Експозицію відкриють ввечері 4 травня у арт-галереї XXI (вул. Архітектора Артинова 12а), триватиме виставка до 21 травня. Вхід вільний.

Лілія Задоянчук – художниця, член Київської благодійної арт-асоціації «Золота палітра», учасниця численних виставок. Її роботи знаходяться в приватних колекціях в Україні, Ізраїлі, США, Швеції, Польщі, Німеччині, Шотландії, Бразилії.

Вінничан запрошують  відвідати виставку скляних картин Лілії Задоянчук

Художниця виплавляє об'ємні картини зі скла за ексклюзивною італійською технологією, унікальність якої полягає в тому, що у скло введений ефект лінзи, завдяки якому воно відблискує і іскриться. «Від задуму до втілення проходить чимало часу, сил і копіткої праці. Спочатку малюється ескіз, потім робиться форма і плавиться скло при температурі 1200 градусів за Цельсієм. Після формування скло розписується 24-каратним золотом, товщиною в 0,1 мікрона і знову виплавляється в печі. Золото дає чудовий глянцевий ефект. Готове скло розписується спеціальними фарбами і емалями з внутрішньої сторони, а з зовнішньої, інкрустується Swarovski Elements», – розповідає майстриня анонсуючи свою персональну виставку.

Вінничан запрошують  відвідати виставку скляних картин Лілії Задоянчук



Переглядів: 3755
Поширень: 0