Інді-фолк гурт з Одеси знову приїздить до нашого міста. Минулого разу (у лютому 2016-го) вони зіграли душевний акустичний концерт у «Артинов» у скороченому складі. «Колір» у  форматі piano – це лише Людмила Коллер (вокал) та Анна Провозін (клавіші), але вони та їх емоційні пісні тоді одразу сподобались слухачам.

У неділю 14 травня «Колір» співатиме у «Артинов» вже повним складом. До дівчат приєднаються Артем Шаріпов (бас-гітара) та Слава Тілик (барабани, перкусія). Початок концерту о 19.00. Вартість квитків: до дня концерту 60 грн., в день концерту 80 грн.

В неділю в "Артинові" відбудеться концерт інді-фолк гурту з Одеси "Колір"

В неділю в "Артинові" відбудеться концерт інді-фолк гурту з Одеси "Колір" В неділю в "Артинові" відбудеться концерт інді-фолк гурту з Одеси "Колір"

Гурт «Колір» був заснований 2014го року. За версією авторитетного українського муз. ресурсу Культпростір, гурт «Колір» став одним з кращих музичних відкриттів 2015 року. В травні 2016, «Колір» презентували свій дебютний альбом «Хто, як не ми», а вже наприкінці літа альбом з’явився в мережі і отримав лише схвальні відгуки від критиків. 7 пісень у форматі piano acoustic плюс 1 один бонус-трек, усі дуже різні за настроєм і кожна має свій «колір». За 2016 мали два тури по Україні та Білорусі, завітали з концертами до Молдови та Придністров’я де також мають своїх прихильників. Наразі «Колір» готується до запису другого повноформатного альбому, пісні з якого можна буде почути на концерті.



Переглядів: 2491
Поширень: 0