26 травня о 15.00 у вінницькому кінотеатрі «Родина» презентують унікальну ретро-кіно-фото-виставку «Кіно минулого сторіччя». Подібний захід у Вінниці буде проходити вперше.

«На виставці кожен охочій зможе поринути до минулого сторіччя. Хто дізнатися, хто знову побачити знаменитих кінорежисерів та акторів, які увійшли в історію кіномистецтва. Ми підготували добірку афіш та фотографій з цими легендарними постатями. Також буде представлене обладнання, яке використовувалося для демонстрації фільмів на кіноплівці», - розповідає Вінниця.info організатор заходу Валентина Погребняк з ОКП «Вінницякіно».

В п'ятницю в "Родині" відкриють унікальну виставку "Кіно минулого сторіччя"

На виставці також буде представлена ретро-фото-виставка з фрагментами фільмів чорно-білого зображення зарубіжного кіно.

«Італії, Польщі, Франції, Іспанії, Єгипта, США, Чехословакії, Югославії. Також України та братніх республік як Білорусь, Грузія, Узбекистан, Таджикистан, Молдова. Подивитися на це все можна будь-кому, хто завітає до кінотеатру «Родина». О 15 годині 26 травня. Вхід вільний», - зауважила Погребняк.

В п'ятницю в "Родині" відкриють унікальну виставку "Кіно минулого сторіччя"

Ретро-фото-виставка «Кіно минулого сторіччя» проходить у рамках офіційного відкриття у Вінниці Міжнародного дитячого «Чілдрен КіноФесту».



Переглядів: 2288
Поширень: 0