20 травня місті Канів, на Чернечій горі, відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням «Об’єднаємося ж, брати мої!». Це один з найпрестижніших конкурсів дитячої творчості в Україні, який проходить під патронатом Міністерства культури України. Цього року переможцем від Вінницької області у номінації «Образотворче мистецтво» стала учениця Вінницької дитячої школи мистецтв Бородій Тетяна та викладач Світлана Окуленко.

Захід розпочався біля підніжжя пам’ятнику Тарасу Шевченку церемонією покладання квітів та влаштуванням пам’яті Великого Кобзаря. Його літературна і художня спадщина й сьогодні дивує і надихає на створення неперевершених творів. Про це свідчать чудові дитячі роботи переможців Всеукраїнського конкурсу «Об’єднаємося ж, брати мої!».

Цього року переможцем від Вінницької області у номінації «Образотворче мистецтво» стала учениця Вінницької дитячої школи мистецтв Бородій Тетяна та викладач Світлана Окуленко. Заступник Міністра культури України Юрій Рибачук вручив дипломи та цінні подарунки переможцям конкурсу.

Вінничанки перемогли в одній з номінацій Всеукраїнського конкурсу до Шевченківських днів



Переглядів: 2109
Поширень: 0