Саме під такою назвою 8 червня відбудеться звітний концерт танцювальної студії «Шахіна».

За словами організаторів, звітний концерт відбуватиметься під патронатом голови Вінницької обласної державної адміністрації Валерія Коровія, за сприяння депутата Вінницької обласної Ради Людмили Станіславенко та підтримки Вінницької молодіжної ради.

Керівниця студії «Шахіна» Діана Подолянчук відмітила: «70 танцівниць на сцені педуніверситету вражатимуть вінничан цікавими танцювальними номерами. Окрім номерів, у яких поєднуватимуться східні нотки з елементами акробатики, на гостей чекатиме патріотичний номер «Україна Єдина», який дівчата виконають разом зі своїми мамами».

Вінничан запрошують на вечірку у стилі "Оскар"

Окрім танцювальних номерів організатори підготували:

  • фотосесію для усіх присутніх на червоній доріжці;
  • розіграш призів;
  • визначення найбільш оригінального костюму та багато інших сюрпризів.

Особливістю танцювального клубу «Шахіна» є поєднання східних танців з акробатичними трюками та іншими стилями танців (черлідінг, брейк-данс, індійські). За п’ять років функціонування школи її випускники та учні займали призові місця на змаганнях міського та всеукраїнського рівня. Танцювальна студія відрізняється сильним командним духом та підтримкою». Для дівчат та хлопців, які займаються у школі, тематичні вечірки, на які приходять близькі та друзі, вже стали гарною традицією.

Отож, усіх бажаючих запрошують 8 червня о 17:00 до актової зали Вінницького державного педагогічного університету імені Коцюбинського та насолодитися виступами танцювальної студії «Шахіна».



Переглядів: 2471
Поширень: 0