3 червня о 14 годині на майдані Незалежності, біля фонтану «Мушля», відбудеться відкриття проекту «Мистецькі вихідні». Упродовж літа по суботам на майдані Незалежності проходитимуть різноманітні творчі концерти. Також відбуватимуться заходи на майданчиках біля бібліотек-філій міста, де маленькі вінничани зможуть долучитись до майстер-класів, ігор, розваг та конкурсів.

Вже традиційно, влітку на вінничан чекають мистецькі вихідні. Їх організовують департамент культури міської ради та Центр концертних та фестивальних програм Тож, протягом літа по суботам з 17 до 19 години на майдані Незалежності вінничан розважатимуть учасники проектів «Музична акварель», «Творчий двір» фестивалю вуличних музикантів та «Джаз-перфоманс». На майданчиках біля бібліотек-філій міста, в Мікрорайонах Сабарів та Пирогово відбуватимуться інтелектуальні, розважальні ігри, різноманітні майстер-класи.

В цьому році проект «Мистецькі вихідні» проходитиме на майданчиках бібліотек-філій №2 (вул. Маяковського,122), №5 (вул. Д.Нечая,59), №6 (пров. Антонова, 50), №7 (вул. Баженова, 32). А також – у бібліотеках №8, що за адресою вул. Червоноармійська, 39, №11 (вул. Князів Коріатовичів,189), №12 (вул. Київська,126) та №13 (проспект Космонавтів,39). Крім того, Мистецькі вихідні проходитимуть у Центральній бібліотеці для дітей та юнацтва (проспект Космонавтів,63) та у Центральній міській бібліотеці (вул. Хмельницьке шосе,4). Заходи в рамках проекту біля бібліотек відбуватимуться по суботам з 16 години.

В суботу у Вінниці стартує проект «Мистецькі вихідні», який триватиме все літо

Також Мистецькі вихідні проходитимуть у мікрорайоні Сабарів, біля КЗ «Вінницький міський клуб» (вул. Черняхівського,74) та у мікрорайоні Пирогово, біля КЗ «Вінницький міський клуб» (вул. Пирогова, 348).



Переглядів: 2537
Поширень: 0