Виготовити «Пташку-мрію», почитати цікаву книгу та просто разом відпочити запрошують маленьких вінничан та їх батьків. Творча зустріч у Вінниці відбудеться вже цієї суботи, 10 червня.

Майстер-клас полягатиме у виготовленні з паперу «Пташки-мрії», на якій учасники зустрічі напишуть свої мрії та прагнення. Виріб можна буде забрати із собою. Окрім того, майстер-клас супроводжуватиметься читанням, активними іграми та розвагами.

Автор ідеї – Юлія Білик, керівник проекту «Вінниця читає дітям», яка і куруватиме майстер-клас.

Це буде спільна робота і відтак спілкування дітей і батьків. Тема мрій – досить широка, подекуди – навіть філософська. Вікова категорія може бути теж різна, але найоптимальніша – 5-10 років.

Як зазначила Юлія Білик, також у рамках заходу його учасники читатимуть книгу дитячого письменника Олега Чаклуна.

"Спільна робота дітей та батьків має на меті об’єднати родину. У дорослих буде можливість прислухатися до малечі і почути, про яке ж літо вони мріють. А ще ми просто цікаво проведемо час разом, створимо позитивну атмосферу, обміняємося думками та ідеями на літо, пограємо у ігри. Приходьте ділитися своїми мріями", – закликала організаторка.

Майстер-клас відбудеться цієї суботи, 10 червня, у книгарні «Є» (вулиця Соборна, 89). Початок – о 12:00. Вхід – вільний.

Матеріалами учасників забезпечує організатор, відтак брати із собою нічого не потрібно. Уточнити наявність вільних місць можна за телефоном: 096-273-73-16.



Переглядів: 2416
Поширень: 0