«Привіт, літо! Ура канікули!». Під цим гаслом  8 червня пройшов в міському Палаці мистецтв концерт для дітей, що відпочивають в літніх шкільних таборах. Вихованці  творчих колективів підготували цікаву різножанрову програму, в якій взяли участь юні вокалісти зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія», танцювальні колективи «Степ-компанія», «Квіти Поділля», данс-клуб «Болеро» бальні та сучасні танці, театр-мод «Фешен-подіум», артисти-початківці з театрального гуртка.

Жваві та танцювальні сучасні пісні  у виконанні Ірини Посної, Костянтина Гречанюка, Аліни Яремчук, Даші та Андрія Панайотових, Марічки Лазаренко,Софії Малиновської, Дарини Красновецької викликали у глядача лише позитивні емоції , юних артистів  нагороджували гучними аплодисментами. Свою порцію аплодисментів отримала призер міського конкурсу сатири та гумору Анастасія Рога, яка читала гуморески П.Глазового.

Для діток з пришкільних таборів у "Зорі" влаштували концерт

Яскраві танцювальні композиції «Дивовижні візерунки», «Мерехтіння лотосу», «Прогулянка під дощем», «Нове покоління», «Дикі танці», «Підманула-підвела» не залишали нікого байдужими, глядачі в залі активно танцювали  на «місцях».

Впевнені, що концертна програма «Привіт, літо! Ура канікули!» залишила у дітей гарні приємні спогади та враження!

           Вже чекає нас літечко-літо
           І веселі забави та гра.
           Ліс і річечка, сонцем зігріта...
           Це чарівна, казкова пора!

Для діток з пришкільних таборів у "Зорі" влаштували концерт

Сьогодні  гарний настрій літніх канікул для учасників літніх шкільних таборів створювали вихованці творчих колективів міського Палацу мистецтв та їх керівники Віра Майборода, Ірина Воєна, Тетяна Клименко,  Леся та Микола Семенови, Світлана  Зарубіна, Андрій Маковій, Тетяна Булгакова, Олена та Сергій Солодських , Дар‘я Мазуркевич, Алла Когут  та ведучі концерту Олексій і Микола Кирилюки. 

Для діток з пришкільних таборів у "Зорі" влаштували концерт



Переглядів: 2696
Поширень: 0