Минулої п’ятниці на  площі перед Вінницьким Універмагом відбувся перший концерт. Віднедавна тут вечорами крутять кіно, а у цей вечір на ковток ароматної кави та лавину своїх драйвових пісень вінничан запросила співачка Ольга Акулова та її Akula Band.

Вісім відомих у місті музикантів та співачка довго прилаштовували гарне звучання на площі, а потім заспівали кілька вже відомих усім пісень. Звучали свінг, джаз, закоханий рок, ніжна любовна лірики та громадянська лірика, яка у виконанні співачки з джонецька звучить по-особливому пронизливо.

Кавово-шоколадна музика вперше звучала на площі перед Універмагом

Слухачі зручно вмостились на пуфиках від ресторану «AURA» та смакували кавою та солодощами від «Чорна кішка Білий кіт» і «Франс.уа». Найгостинніша кав’ярня «Чорна кішка Білий кіт» презентувала спеціальне пригощання кавою для всіх музикантів.

Кавово-шоколадна музика вперше звучала на площі перед Універмагом

Завершився імпровізований концерт прем’єрою патріотичної пісні «Ми звільнимо Донбас, ми повернемо Крим». Це один з унікальних україномовних каверів Ольги Акулової – вільний переклад твору Леонарда Коена «First We Take Manhattan». «Це так само громадянська лірика, але вже суто наша. Всі образи з цієї пісні я трансформувала і виклала під Україну», - розповідає про цю пісню співачка.

Кавово-шоколадна музика вперше звучала на площі перед Універмагом

Почути цю та інші нові пісні, а також улюблені хіти від Ольги Акулової та Akula Band можна буде під час великого концерту «Кава і шоколад», який відбудеться 23 червня о 17.00 у МПМ «Зоря». Перед концертом всіх відвідувачів концерту очікують творчо-кавові розваги: майстер-класи з розпису імбирного печива, водяної розмальовки ебру, малювання кавою.

Кавово-шоколадна музика вперше звучала на площі перед Універмагом

А головне кавові партнери свята обіцяють пригощати всіх найсмачнішими кавовими напоями зі свого арсеналу. Каву начаклують «Coffeelaktika» та «Чорна кішка Білий кіт», презенти та акції обіцяють «Жаркофф», «Філіжанка» та «Turman». Шоколадки та смаколики також будуть. Тож приходьте на концерт, адже кави та шоколаду багато не буває!



Переглядів: 3188
Поширень: 0