Послухати класичні композиції у виконанні струнного квартету, випити охолоджуючих напоїв та насолодитися краєвидами Південного Бугу зможуть вінничани вже в останню суботу липня.

Для міст, де є водний транспорт, концерти та вечірки «на воді» звичне явище, особливо в теплу пору року. Це і надихнуло директора SIVAK.Concert agency зробити подібний захід і у Вінниці.

29 липня вінничани матимуть змогу послухати класичну музику у виконанні київського струнного квартету Ars Longa, до складу якого входять три скрипки та контрабас. Організатор концерту Влад Сівак розповідає, що це дуже талановиті музиканти, які завжди відповідально підходять до справи.

Захід розпочнеться о 19.00 та триватиме півтори години з моменту відплиття.

"Щодо суден, то в Вінниці їх вибір невеликий, або Ляля Ратушна або М.І. Пирогов. Естетичним оформленням буде займатися наш дизайнер. Також у нас є обмеження у кількості гостей. Якщо людей буде більше, ніж 60, то це буде трохи некомфортно. Від поїздки кожен присутній має отримати задоволення", – розповідає Влад Сівак.

Окрім цього, всі присутні зможуть насолодитися безкоштовними охолоджуючими напоями від кав‘ярні «Чорна кішка білий кіт».

Організатор також додає, що у Вінниці класику люблять і він вже не один раз в цьому пересвідчувався.

"Якби ще в школі “добровільно-примусово” не відправляли дітей в філармонію і не нав’язували слухати класику, то її любило би ще більше. Мені в 6 років було не до Рахманінова, якщо чесно. Класична музика – це те, що потрібно розуміти і прийти до неї з власного бажання", – розповідає Влад.

Вартість квитків 250 гривень. Замовлення за телефоном (093) 631-15-76 .



Переглядів: 2132
Поширень: 0