Днями вихованці танцювальної студії "У-ВЕЙ" привезли перше місце із міжнародного кункурсу "Зоряний прибій".

Змагання із танців проходили у болгарськомі місті Кітен. На конкурс з'їхалися учасники із України, Білорусії, Казахстану і Болгарії. Загалом майже 600 учасників. Вінницька команда зачарувала журі своїм неперевершеним шоу-номером під назвою "Історія кохання". Переможців обирало професійне журі, серед членів якого був і відомий український танцюрист Влад Яма.

- Минулого літа наша команда отримала Гран-прі у міжнародному конкурсі естрадно-циркових жанрів у Скадовську. Нас запросили на наступний конкурс у Болгарію. Цього разу наша команда нараховувала 37 чоловік разом із тренерами і батьками. Фестивальна програма була дуже насиченою: конкурсний день, гала-концерт, парад, фінальний концерт переможців, - ділиться враженями одна із тренерок студії Тетяна Пономаренко. - Наша команда посіла перше місце, всі ми були приємно вражені тим, що навіть малюки по 6 років реалізували настанови тренерів на всі 100%.

Вінницькі танцюристи здобули перемогу на міжнародному конкурсі "Зоряний прибій"

Окрім першого місця команда "У-ВЕЙ" отримала і Гран-прі від одноголосного рішення суддів за зразковий колектив, що відзначався згуртованістю, дисципліною, позитивом.



Переглядів: 2296
Поширень: 0