У серпні у Вінниці відбудеться мистецький пленер «Кращий художник». Тим, хто має бажання взяти в ньому участь, потрібно до 4 серпня надіслати заявку на електронну адресу: [email protected] На основі надісланих заявок журі відбере 10 художників, які братимуть участь у пленері. Участь у пленері є безкоштовною.Запрошені художники – учасники відкритого пленеру писатимуть міські пейзажі та визначні історичні місця та об’єкти культурної спадщини м.Вінниці.

Метою пленеру є розвиток культурного потенціалу, презентація кращих зразків художнього мистецтва, підтримка та стимулювання до творчості художників України. Для участі у пленері професійні художники (від 16 років) в термін з 14 липня по 4 серпня 2017 року заповнюють заявку (У ПРИКРІПЛЕНОМУ ФАЙЛІ НИЖЧЕ) та надсилають на електронну адресу: [email protected]. Види та техніка робіт: живопис, масло.

У заявці зазначаються: 10 фотографій робіт художника, резюме, відео(фото)фіксація створення одного етюду з натури. На основі надісланих заявок журі відбирає 10 художників, які братимуть участь у пленері. Відбір учасників здійснюється з 5 серпня по 7 серпня 2017 року. Участь у пленері є безкоштовною.

Запрошені художники – учасники відкритого пленеру писатимуть міські пейзажі та визначні історичні місця та об’єкти культурної спадщини м. Вінниці. Тривалість етапу пленеру становить 7 днів - з 10 по 16 серпня. Під час проведення пленеру організовуються творчі майстерні, майстер-класи, обмін досвідом роботи. За результатами пленеру видається каталог та влаштовується виставка.

Довідка

Засновником мистецького пленеру «Кращий художник» є виконавчий комітет Вінницької міської ради. Організатори пленеру: департамент культури Вінницької міської ради, КЗ «Центр концертних та фестивальних програм», ВОГО «Лабораторія актуальної творчості», народний художник України Володимир Козюк. Пленер відбувається за підтримки Міністерства культури України.



Переглядів: 2320
Поширень: 0