17 серпня о 17 годині у Вінницькій міській бібліотеці-філії №11 (вул. Князів Коріатовичів, 189), відбудеться презентація виставки живопису, фітоживопису, фітодизайну, петриківського розпису, соломо- та лозоплетіння.

На виставці будуть представлені роботи понад 70 дітей віком від 4 до 14 років, що навчаються у Вінницькому дитячо-молодіжному художньому Центрі «Барви України» під керівництвом викладача Івана Миколайовича Тесленка.

У четвер вінничан запрошують на майстер-клас з фітодизайну та виставку «БАРВІНКОВИЙ ДИВОСВІТ»

Також відвідувачі матимуть змогу побачити роботи майстра з лозоплетіння, фітодизайну. Для всіх присутніх Іван Тесленко проведе майстер-клас з фітодизайну.

Довідка

Вінницький дитячо-молодіжний художній Центр «Барви України» заснований художниками –ентузіастами у 2001 році. Ідея створити 16 років тому Центр, де б малечу навчали не академічному малюванню, а в першу чергу, намагалися віднайти її природний талант, тоді усім здавалася ризикованою авантюрою. Але усім на подив, затяті молоді художники ризикнули – і тепер про успіхи дітей, яким вони відкрили дорогу у світ творчості, знають в Україні і навіть за кордоном.

Підтвердженням гарних результатів роботи викладачів Телець С. Б., Тесленка І. М., Кізімової О. Г., Рибак Г. М., Мазур С. В., Швець Н. П. та Швець Ж. В. є перемоги учнів на всеукраїнських та міжнародних конкурсах, фестивалях, здобуття Гран-прі та дипломів у Польщі, Словенії, Угорщині, Іспанії, Італії. Високий рівень фахових умінь і знань підтвердили персональні виставки учнів Центру в Україні (м. Київ), США, Данії, Флоренції, Великобританії.

І. М. Тесленко – викладач з живопису, петриківського розпису, соломо- та лозоплетіння, фітодизайну. Працює в Центрі з 2008 року. До того набував досвіду та удосконалював майстерність, працюючи вчителем праці та малювання , керівником гуртків з декоративно-ужиткового мистецтва в с. Уладівка та с. Кулига Літинського району, в Літинському райагролісі – майстром з лозоплетіння меблів. Його нестандартний підхід до навчання та «нешаблонна» методика викладання, відмова від застарілих програм, застосування індивідуального підходу до кожного народжували прекрасні витвори мистецтва. Він організатор та учасник багатьох виставок у Вінниці та Літині з різних видів мистецтв. А найулюбленіше хобі – це виготовлення різноманітних претених меблів.



Переглядів: 2023
Поширень: 0