В рамках щорічного мистецького проекту «Мистецькі вихідні» вперше глядачі матимуть унікальну можливість поринути у чарівний світ театру.

Департамент культури Вінницької міської ради та Центр концертних і фестивальних програм запрошують на Майдан Незалежності 19 серпня. Тут о 17.00 розпочнуться покази вистав від володаря гран-прі та лауреата багатьох міжнародних та всеукраїнських театральних фестивалів народного театру-студії ВНМУ ім. М. Пирогова «Сьоме небо» та театру-студії Центру концертних та фестивальних програм «Птаха».

Глядачі побачать вистави «Над часом» (А. Багряна), «Шовкова зоря, або навчи мене співати» (А. Багряна) та «Зоре моя вечірняя» (Т. Шевченко).

«Мистецькі вихідні» презентують: театральні вистави просто неба

Під час події у вінничан є можливість записати свою дитину у дитячий театр-студію «Птаха», а молодь віком від 16 років може приєднатися до дружнього та талановитого колективу театру-студії «Сьоме небо»! А також, кожен, хто спробує себе у ролі актора, отримає призи від спонсорів!

Тож завітайте у суботу на Майдан Незалежності, щоб насолодитись мистецтвом від юних вінничан та спробувати себе у ролі актора. Початок вистав о 17.00.


Переглядів: 1699
Поширень: 0