Понад сто мешканок вінницької області виявили бажання взяти участь у конкурсі, проте у фінальний тур пройшло лише 46 довгокосих красунь.

У художньому музеї вінничанки мірялися косами

Змагались учасниці у п\'яти вікових групах. Наймолодшою конкурсанткою у категорії до 7 років стала Вікторія Сьомак, якій виповнилося чотири роки. Переможницею ж у цій віковій групі стала семирічна Ганна Коченюк. У категорії до 12 років перемогу здобула Аліна Мазур. 16-річна вінничанка Інна Береза посіла перше місце серед конкурсанток віком до 18 років. Також, кращими володарками коси ще у двох категоріях стали Діана Бичок та Олена Ковальчук. Найстаршою володаркою розкішного волосся була 66-річна Галина Дрозд.

У художньому музеї вінничанки мірялися косами

Члени журі обирали найкращих не лише за довжиною коси та якістю волосся, а й за загальною гармонійністю образу. Усі конкурсантки розповідали свою історію та ділилися випадками із свого життя, що пов\'язані із волоссям.

Організували конкурс газета «33 канал» та відділ у справах сім\'ї, молоді та туризму Вінницької міської ради. Кожній учасниці вони вручили квіти та солодці подарунки, а переможницям косметику, годинники та грошові премії.


Переглядів: 5144
Поширень: 0