У суботу, 26 серпня, відбудеться закриття щорічного мистецького проекту «Мистецькі вихідні». Проект, що вже кілька років поспіль діє впродовж літа, направлений на організацію відпочинку та активізацію творчих талантів містян, як малих,так і дорослих. Вінницька міська рада та Департамент культури запрошують на веселі розваги дітей та дорослих.

На майдані Незалежності о 17.00 розпочнуться яскраві виступи від кращих мистецьких колективів та юних талантів Черкаської області, конкурси та подарунки від постійних партнерів свята і гарний настрій.

У цей же час, на площі Костянтина Могилка (проспект Космонавтів), розпочнеться концертна програма «Summer Holiday» від закладу «Академія Національних Традицій Фабрика Талантів», що діє при школі-гімназії №23. Юні вихованці класів вокалу, хореографії, школи модельної майстерності та акторської майстерності демонструватимуть свої здібності.

Останні «Мистецькі вихідні» сезону кличуть на яскраві виступи

Тож, останньої літньої суботи завітайте на останнє у сезоні свято «Мистецьких вихідних», щоб насолодитись талантами юних містян, взяти участь у іграх та розвагах і отримати приємні сюрпризи та подарунки.



Переглядів: 2710
Поширень: 0