А 10 років назад на святкуванні Дня міста це було лише 50 хвилин у вечірній концертній програмі. І єдиний «зірковий» гість – Віктор Андрієнко.

Це вже потім фестиваль став великим кількатижневим дійством з Відкриттям фестивалю і показом стрічок конкурсної програми просто неба, в кінотеатрах, на телебаченні та мережі Інтернет на власному сайті vinnician.org.

А Церемонія Нагородження – окрема тригодинна вечірня програма за участі знаних акторів та режисерів. Причому тисячі людей її могли подивитись не тільки на Майдані Незалежності, а й в прямому ефірі в мережі Інтернет.

Всі на ВІННИЦіЯн: летючих слонів роздаватимуть у Вінниці вже в одинадцятий раз

Сім років поспіль пряму трансляцію забезпечує Центр інформаційних технологій ФМГ № 17 під орудою Народного вчителя України Юрія Пасіхова.

У гостях фестивалю побували актори Володимир Горянський, Руслана Писанка, Еммануїл Віторган, Борис Смолкін, Наталія Варлей, Рустам Сагдуллаєв (Узбекістан), Вано Янтбелідзе (Грузія), зі своїми гуртами виступали Олексій Олексій Горбунов та Гоша Куценко. І це навіть не половина тих, хто радував вінничан своїм талантом.

Всі на ВІННИЦіЯн: летючих слонів роздаватимуть у Вінниці вже в одинадцятий раз

XI Між Народний ВІННИЦіЯнський кінофестиваль. Вже одинадцятий…

Всі на ВІННИЦіЯн: летючих слонів роздаватимуть у Вінниці вже в одинадцятий раз

Розширилась і географія стрічок. Сотні робіт надходили з різних кінців світу: від Австралії і Нової Зеландії до США та Аргентини, від Південно-Африканської республіки до Фінляндії та Північної Ірландії.

Цей рік не буде виключенням. Вже зараз всю конкурсу програму можна подивитись на нашому сайті: www.vinnician.org. А 8 вересня на Майдані Незалежності відбудеться Церемонія Нагородження переможців фестивалю, де просто неба глядачі побачать кращі комедійні ролики.

Всі на ВІННИЦіЯн: летючих слонів роздаватимуть у Вінниці вже в одинадцятий раз

До нас завітають чудові актори з Одеси Олег Філімонов («Джентльмен-шоу») та Борис Барських («Маски-шоу»); актор Ян Левінзон (Ізраїль); художник-мультиплікатор Едуард Киріч (мультик «Як козаки…»).

Спеціальні гості свята – актори «Дізель-шоу».

Як завжди, переможці фестивалю отримають унікальну нагороду – «Золотого Летючого Слона», зробленого спеціалістами генерального спонсора фестивалю – ювелірної компанії «Діадема».

Організатор фестивалю – виконком міської ради.

Головний меценат – компанія «Вінниця-буд».

Пригощають ресторани «Тифліс» та «Мак Лауд паб».



Переглядів: 2747
Поширень: 0