Менше ніж за місяць Сергія Міхалка та групу BRUTTO можна буде побачити у Вінниці. 22 жовтня о 19.00 у нічному клубі «FERIDE PLAZA» панк-рокери на радість фанів вперше виступлять у Вінниці з повноцінною духовою секцією.

- Труби будуть! – обіцяють музиканти!

Крім улюблених хітів BRUTTO порадують багатьма прем’єрами зі свого свіженького альбому «Рокі». Зокрема, вінничани та гості міста почують «Пяпяроску» - хіт, кліп на який BRUTTO презентували 2 дні тому.

Текст пісні написав відомий український поет Сергій Жадан. Білоруською мовою вірші переклав поет і перекладач Андрій Хаданович.

Режисером відео став Андрій Давидовський. Це вже не перша спільна робота групи з режисером. Раніше Давидовський зняв відео на пісні «Гири», «Родны край» і «Olympia», а також lyric-відео на пісню «ЧерныйОбелиск».

- Ми з BRUTTO влаштували перекур перед масштабним туром «Рокі». Згадали дворово-хуліганську юність, романтику неформальних тусовок, перші кроки в рок-музиці. Сергій Жадан і Давидовський знають про тусовки 90-х не з чуток. Вони олдові і трушні учасники цих незабутніх шабашів і панківських оргій, - прокоментував вихід нового кліпу Сергій Міхалок. - Загалом, анархо-синдикат BRUTTONOSTRA вчора, сьогодні, завтра! Даємо вогню! Шкода тільки, що все «найгарячіше» довелося вирізати з міркувань цензури.

Зйомки відео тривали протягом двох днів у Києві. Основною локацією стала занедбана психіатрична лікарня.

- Дуже комфортно працювати із серйозними артистами, яким не чужа самоіронія. Ну і, безсумнівно, ступінь довіри один до одного - найважливіший фактор результату. У нас не співпраця, а скоріше, творчий тандем. Наші спільні з BRUTTO роботи вже можна ділити на цикли. Після багатошарового і трагічного «Родны край» і певною мірою політ-соціального «Черный Обелиск» ми повернулися до самого початку нашого творчого знайомства, до естетики "Гири", - відзначає режисер Андрій Давидовський. – «Папяроска» неусвідомлено вийшла якимось приквелом до «Гири». Звичайно, не в буквальному значенні, тут скоріше мова про візуальні прийоми і настрої. Легкість, гротеск, пубертатна романтика, невгамовна енергія. Іноді корисно не бути надто серйозним.

Сергій Жадан, якийкрім «Папяроски» написав текст ще до трьох треків нового альбому BRUTTO, розказав:

- BRUTTO дають по-справжньому прикурити. «Пяпяроска» - найбільш щемлива і пронизлива пісня з нового альбому. Історія про щасливе дитинство, з якого виростають всі наші шкідливі звички. Драйвово, як і повинно бути у дитинстві!

Після активного фестивального сезону, у ході якого, BRUTTO виступили на угорському фестивалі SZIGET, група відправляється у великий тур на підтримку нового альбому «Рокі» по 23 містах України. Фінальний концерт запланований на 18 листопада у Києві.

А вже 22 жовтня о 19.00 у нічному клубі «FERIDE PLAZA» BRUTTO влаштують незабутній відрив у Вінниці!

Квитки у фан-зону  коштують 300 гривень.

Квитки продаються на сайті http://bilet.vn.ua , у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, «Магігранду» (2 поверх) і «Петроцентру».

Замовлення квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Партнер туру – rozetka.ua.

Пригощає ресторан «Marmaris».

Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». 

Перед концертом у Вінниці BRUTTO презентували «Папяроску»- новий відеошедевр на вірші Жадана



Переглядів: 2945
Поширень: 0