Мрія діток Вінниці здійсниться через місяць!

Улюблені диснеївські герої Ельза, Анна, Крістоф, сніговик Олаф, олень Свен і чарівні тролі 29 жовтня о 17.00 у Будинку офіцерів подарують всім казку і тепло своїх сердець під час дивовижної вистави для всієї родини «Холодне серце».

Грандіозну постановку, повну чарівництва і спецефектів, пісень, танців та неочікуваних поворотів сюжету, у Вінницю привезе команда суперпрофесіоналівпродюсерського центру «MadeinOdessa».

На противагу академічним театрам ця трупа акторів йде в ногу з часом, тому свої вистави робить сучасними, повними вражаючих трюків та перетворень, які цікаві сучасним діткам. І, як скоро переконається Вінниця – не тільки діткам!А й дорослим, які на виставі отримують не менше задоволення, ніж малюки! Посмішками сяють всі-всі у залі, разом підспівуючи пісні з легендарного мультфільму «Холодне серце», що є найкасовішим за всю історію кінематографу.

А на завершення всіх чекає можливість обійнятися і сфотографуватися з улюбленими героями!

Над постановкою «Холодного серця» команда продюсерского центру«MadeinOdessa» працювала протягом року. Режисери Тетяна Гребенюк і Сергій Сакаразізнаються: найбільше часу витратили на втілення усіх надсучасних ідей та спецефектів. Настільки ретельно продумували кожну сцену, щоб ні на секунду не втрачалась увага маленьких глядачів та головна інтрига: хто ж стане королевою.

– Ми ретельно вивчали процес створення мультфільму «Холодне серце», щоб максимально реалізувати той дух казки у театрі, - розповідає режисер і виконавець ролі Короля Сергій Сакара. – Виявляється, для студії Disney це був надзвичайно тривалий процес: тільки над сценарієм робота тривала більше трьох років!

– У сценаристів Disney споконвічно була третя сестра, але коли взаємовідносини Ельзи і Анни перейшли в основну сюжетну лінію, вийшло, що третій сестрі вже немає місця. Disney її забрав, а ми – повернули, - говорить головний режисер Тетяна Гребенюк. - Ми вирішили показати, як одна сестра володіє магією льоду, а друга – магією вогню. І саме цей баланс стихій створює гармонію у королівстві, а коли порушується, все руйнується не тільки всередині родини, а й – довкола.

Рівно через місяць Вінниця побачить «Холодне серце» і буде обійматися із зірками Disney!

Загалом у виставі «Холодне серце» задіяно більше 30 акторів, які грають понад 40 персонажів і крім безпосередньо акторської гри, виконують ще й різноманітні трюки.

Неповторних оригінальних костюмів для вистави створено взагалі більше 50! 16 з яких – ростові!

Відтак, чималі труднощі лягли й на плечі костюмерів та бутафорів, перед якими стояла задача – створити не лише красиві й ефектні, а й комфортні костюми, у яких актори можуть стрибати й танцювати. Адже пісень і танців у виставі – максимально багато, як у мегапопулярних нині мюзиклах.

– У своїй виставі ми порушуємо деякі театральні канони – четверта стіна у нас йде і діти стають учасниками постановки. Герої завжди запитують у них поради, а коли сніговик Олаф, якого діти просто обожнюють, спускається у залу – діти його буквально «розривають» своїми обіймами! – додає Тетяна Гребенюк. – Відчуваючи себе частинкою казки, увага дітей абсолютно розчиняється у ній.

- Ми щасливі, що діткам подобається наша вистава. А секрет її насправді простий – це насамперед щирість! – відзначає Сергій Сакара. - Чим більш щирий актор, тим легший і коротший його шлях до серця глядачів. Наївність, відкритість – це те, що скоряє серця миттєво!

Рівно через місяць Вінниця побачить «Холодне серце» і буде обійматися із зірками Disney!

 Рівно через місяць Вінниця побачить «Холодне серце» і буде обійматися із зірками Disney!

Не пропустіть унікальну нагоду поринути у казковий світ і незабутньо провести час всією родиною!

29 жовтня о 17.00 у Будинку офіцерів під час вистави «Холодне серце» задоволення і маса вражень гарантовані всім!

Квитки на виставу коштують від 90 до 250 гривень.

Квитки можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, «Магігранду» (2 поверх) і «Петроцентру».

Замовлення квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Пригощає ресторан «Marmaris».

Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». 

Рівно через місяць Вінниця побачить «Холодне серце» і буде обійматися із зірками Disney!

 



Переглядів: 3647
Поширень: 0