Відомий український поет і письменник Сергій Пантюк цього разу буде розважати дітлахів в рамках другого Smile-Festу.

Якщо минулого року на першому фестивалі Сергій Пантюк в компанії Юрка Космини, Артема Полєжаки та Євгена Манженка дарували вінничанам іронічну поезію, то вже 6 жовтня о 17.00 в книгарні «Є» автор зустрінеться із молодшими поціновувачами веселої та цікавої літератури.

Окрім серйозних збірок поезії та романів, із «пера» Сергія Пантюка вийшли ще цікаві карколомні дитячі історії та чудернацькі вірші. З двома такими пощастить познайомитися і вінничанам 5-10 років, а також їх батькам.

Повість «Тимко і ґелґотунчик Шкода» – зворушлива історія дружби кмітливого хлопчика Тимка і кумедного розбишакуватого гусеняти з влучним прізвиськом Шкода не залишить байдужим не лише Вашу дитину, а й Вас. Адже в цій історії усе справжнє – і ферма, і люди, і птахи, свійські й дикі, а головне – справжні емоції і справжні пригоди.

Письменник Сергій Пантюк проведе веселі читання для маленьких вінничан в рамках другого Smile-Festу

Повість «Вінчі й Едісон» належить до жанру не фентезі, а наукової фантастики, – себто життя динозаврів описане тут без жодних вигадок, а саме так, як його уявляє сучасна наука. 2045 рік. Братики Вінчі й Едісон та їхня подруга Фійка, бешкетуючи в татовому часольоті, випадково потрапляють у далеке-предалеке минуле і прихоплюють звідти яйце трицератопса. Мрія про «домашню тваринку» збулася – але пригоди, як виявилося, лише починаються…



Переглядів: 2798
Поширень: 0