Справжній співак - це коли він співає годину, а людям здається, що пройшло п'ять хвилин…». 

Золотий голос і головний романтик української естради Олександр Пономарьов запрошує всіх вінничан на свій великий сольний концерт, який у понеділок, 9 жовтня, о 19.00 пройде у Будинку офіцерів.

Концерт пройде в рамках нового великого всеукраїнського туру співака. Олександр Пономарьов представить своїм вінницьким шанувальникам нову ексклюзивну програму з захоплюючою назвою «Полонила ти...». Крім виконання улюблених пісень публіки, співак поділиться і своїми враженнями від зустрічей, які вже відбулися в інших містах країни.

У цей вечір зала Будинку офіцерів наповниться душевністю і романтикою. Прозвучать всі головні композиції, які розтопили серця мільйонів шанувальників Олександра Пономарьова: «Зіронька», «Він чекає на неї», «Серденько», «Човен», «Ти моя», «Святая Анна», «Я люблю тільки тебе»,«Чомусь так гірко плакала вона», «Варто чи ні» та багато інших. Тур «Полонила ти ...» - це також і нові пісні артиста, тож глядачів чекають виняткові прем’єри: «Полонений», «Весна», «Недозволена» та багато інших.

- Друга частина нашого туру розпочалася з Сум. Нас – з початком! Хай Бог допомагає! - зазначає Олександр Пономарьов. - Ми багато що додали до цього шоу у порівнянні з попереднім. Чи цікаво?.. Я люблю експерименти! І запрошую всіх прийти і їх побачити!

Олександр Пономарьов 9 жовтня з концертом у Вінниці!

Кожна композиція Олександра Пономарьова –це красива історія, повна яскравих почуттів та емоцій, що залишає вражаючий слід у душі та серці.

Жителі міст, які вже оцінили новий тур Олександра Пономарьова, запевняють вінничан: концерт на 100 % запам’ятається усім!

- Хто ще не встиг побувати на концерті Олександра Пономарьова в рамках туру «Полонила ти...» - поспішіть!!! Це варто побачити і почути наживо! – запевняє Катерина Лебедєва з Кам'янського. - Це буде справжній вибух емоцій! Найдрайвовіша хвиля любові чекає на вас! Чарiвний голос та неймовiрнi враження! Багато позитиву, любовi та улюблених пiсень!

- Золотий голос, який можна слухати вічно! – погоджується Ольга Корольова з Дніпра.

- Справжній співак - це коли він співає годину, а людям здається, що пройшло п'ять хвилин. Коли люди на концерті співака забувають про все погане, бо він дарує найщиріші емоції та відчуття, - ділиться враженнями харків’янка Ірина Шевченко. - Якби мене запитали: «Кого ти хотіла б слухати вічність?» Я б відповіла однозначно: «Тільки Пономарьова!» І бачити також!

Вже більше 20 років Олександр Пономарьов утримує звання кращого співака України. Рівних йому дійсно немає! Ні по силі голосу, ні по вмінню кожною піснею полонити серця слухачів.

Флюїди романтики і любові на його концертах просто зашкалюють! Адже про любов і найпотаємніші почуття ніхто так не вміє співати, як Олександр Пономарьов! Його пісні вивертають душу і беруть за живе. А від унікального сильного голосу по тілу біжать мурашки!

За 20 років на сцені Олександр Пономарьов завоював рекордну кількість високих титулів і звань у області музики: народний артист України, Золотий голос української естради, багаторазовий переможець номінації «Людина року» і «Кращий співак», виконавець державного гімну України, перший учасник від України на «Євробаченні», тричі зірковий тренер телешоу «Голос країни».

Своєю неймовірною енергетикою він заряджає кожного, хто опиняється поруч. Та головним козирем чудового артиста є, звичайно ж, його гарний, насичений вокальними відтінками голос. На концертах переповнена зала слухає його чуттєвий спів, не стримуючи сліз, вслухаючись у кожну нотку, що звучить зі сцени.

Приходьте 9 жовтня о 19.00 у Будинок офіцерів, аби наживо почути від Олександра Пономарьова ексклюзивне зізнання у коханні для всієї Вінниці!

На цьому грандіозному святі музики, позитивних емоцій і зворушливих одкровень наші серця будуть битися в унісон!

Квитки на концерт (вартість – від 200 до 580 гривень) можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, «Магігранду» (2 поверх), «Петроцентру» і за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Олександр Пономарьов 9 жовтня з концертом у Вінниці!

 



Переглядів: 3238
Поширень: 0