Вже через тиждень Сергій Міхалок і група BRUTTO приголомшать Вінницю своєю новою концертною програмою, зітканою з бронебійних хітів!

У неділю, 22 жовтня, о 19.00 у нічному клубі «FERIDE PLAZA» BRUTTO вперше виступлять для вінничан із повноцінною духовою секцією, а крім своїх панк-рокових «бестселерів» презентують свіженькі хіти із третього альбому «РОКІ»!

Неабияким додатковим сюрпризом для найвіданніших фанів стане можливість отримати номерні фірмові карти, з якими вони зможуть безкоштовно відвідувати будь-які концерти колективу на все життя!

Такий мегаподарунок для шанувальників BRUTTO роблять у містах свого нового гастрольного туру, перші концерти якого із гучним успіхом вже відгриміли у Запоріжжі, Дніпрі, Кропивницькому, Житомирі й Рівному!

BRUTTO везуть у Вінницю справжній панк-рок і пожиттєві квитки для фанів!

Новий тур «Рокі» - для музикантів особливий і символічний.

1 вересня гурту BRUTTO виповнилося три роки. За цей невеликий термін Сергій Міхалок і його «Бригада Революційного Угару» записали три альбоми, зняли 23 кліпи, дали більше 300 концертів у 15 країнах світу, тріумфально повернулися у Білорусь і підкорили десятки рок-фестивалів, серед яких – найбільший фестиваль Європи  - легендарний SZIGET.

Поєднання яскравих пронизливих пісень, нестримної енергії і харизми лідера гурту Міхалка згуртували навколо себе мислячу молоду фан-базу #BRUTTONOSTRA.

- BRUTTO – це більше ніж музичний гурт. Це філософія, громадянська позиція і життєвий вектор. BRUTTO – музичний локомотив. Пісні – його паливо й запал. Фани – його сила і гаряче серце! - зазначають організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

- BRUTTO – це група мого життя! - зізнається СЕРГІЙ МІХАЛОК. - Зараз я граю панк, поруч зі мною спортсмени і професійні музиканти! У нас наймолодша і найбільш зухвала команда! У нас свій неповторний «стайл»! У нас пацани-герої андеграунду! Пазл нарешті складається у чітку, строкату, масштабну картину, від якої неможливо відвести погляд…

Виступи BRUTTO - це більше, ніж звичайні концерти. Це дві шалені години суцільного адреналіну, коли всі глядачі стають одним цілим, коли драйву і панку немає межі, коли хочеться слідом за Міхалком стрибати вище голови, наспівувати «Fucktherest» і викрикувати: «Наша возьме!» і «Кто мы? – BRUTTO! – Что мы хотим? – Чтоб было круто!»

BRUTTO везуть у Вінницю справжній панк-рок і пожиттєві квитки для фанів!

BRUTTO везуть у Вінницю справжній панк-рок і пожиттєві квитки для фанів!

Вже через тиждень на вінницькому концерті разом будемо співати улюблені пісні: «Воины света», «Гарри», «Мяч»,«Kapital», «Танцуй!», «Железный», «Underdog», «Гири», «Середні віки», «Вечірнє сонце», «Веселей», «Гарэза», «Грай», «Рабкор», «Будзь Смелым!»,«I Get Wet», «Священный огонь», «Просперо», «Приказ Эрнесто»та багато інших.

Не пропустіть 22 жовтня концерт BRUTTO у «FERIDE PLAZA»!

Буде неймовірно спекотно!

Буде панк-рок, нестримна енергетика духу свободи і шалений відрив!

Поспішайте придбати квитки на концерт на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, «Магігранду» (2 поверх), «Петроцентру» і за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63, (098)101-00-63.

Гаряча фан-зона – всього 300 гривень!

Партнер туру – rozetka.ua.

Пригощає ресторан «Marmaris».

Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». 

BRUTTO везуть у Вінницю справжній панк-рок і пожиттєві квитки для фанів!

BRUTTO везуть у Вінницю справжній панк-рок і пожиттєві квитки для фанів!

Як панк-рокове щастяна виступах BRUTTO переповнює шанувальників абсолютно різного віку, дивіться у фоторепортажі з концерту групи у Дніпрі від Дениса Карпенко та https://dp.informator.ua.

BRUTTO везуть у Вінницю справжній панк-рок і пожиттєві квитки для фанів!

Фото 6

 



Переглядів: 4006
Поширень: 0