Вже через тиждень - тільки 1 казковий день, щоб у розпал осені у серці Вінниці стати свідками феєричної суто одеської історії, яку покажуть улюблені актори легендарного «МАСКИ-ШОУ»!

30 жовтня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського блискавична трійця улюбленців публіки – ГЕОРГІЙ ДЕЛІЄВ, БОРИС БАРСЬКИЙ, НАТАЛІЯ БУЗЬКО – вперше представлять Вінниці свого «Одесского подкидыша»!

Це одна з найхітовіших вистав театру «МАСКИ-ШОУ», яку Георгій Делієв поставив за однойменною п’єсою знаменитого одеського письменника і драматурга Георгія Голубенко, який своїми творами «Старые дома», «Блеск и нищета Молдованки» зумів розсмішити не одне покоління. Книга його прози «Рыжий город» или «Новые одесские рассказы» відразу ж стала бестселером серед російськомовного населення нашої, як з'ясувалося, не такої вже й великої планети.

— У цій п'єсі — справжня Одеса з її неповторним гумором і трагізмом, — розповідає народний артист України ГЕОРГІЙ ДЕЛІЄВ, який у виставі не тільки грає головну роль, а й постає у ролі режисера. - На очах у глядача любов долає всі перешкоди. Наша історія — дуже тонка і особлива, смішна і глибока, лірична і філософська. У нинішній атмосфері люди особливо потребують радості. І «Одесский подкидыш» – з його непередбачуваним сюжетом, яскравими, хоча й трохи дивними героями - дарує її з надлишком!

«Одесский подкидыш» – це одночасно гротескна комедія і притча, наповнена вдалими жартами, філософськими висловами й думками, які змушують кожного задуматися про своє життя. Притча про те, що людина живе тільки доти, поки здатна любити. А щоб любити, потрібно просто придивитися до навколишніх і до самого себе.

В основі сюжету – історія старенького інтелігента, який надумав усиновити колишнього зека Аркашу, у якого 11 судимостей… На очах у глядачів з героями відбуваються неймовірні події, а сама зустріч персонажів з різних світів, з різних Одес і з різних соціальних прошарків стає знаковою…

Гротеск і кохання, фірмовий одеський гумор і філософія, неочікувані перевтілення і метаморфози, блискавичні діалоги і феєричні емоції, влучна режисура і яскраві декорації, чимало сюрпризів і головне - дух незрівнянної Одеси у кожній деталі!

Одеса переїжджає у Вінницю! Фірмовим одеським гумором 30 жовтня вінничан будуть пригощати зірки «Маски-Шоу»

Працюючи над виставою, у якій глибока філософія вбрана в комедійний костюм, акторам «Масок» вдалося відчути найголовніше - гумор не у словах, а між словами… Під час вистави «Одесский подкидыш» ви будете шукати й реготати, вдивляючись в обличчя потенційних других половинок.

Гротескна гра заслуженої артистки України Наталії Бузько та народних артистів України Георгія Делієва і Бориса Барського буде увесь час підливати масла у вогонь. А діалог із глядацьким залом не дасть увазі послабитись ні на мить.

«Одесский подкидыш» змушує відчути весь спектр емоцій: від подиву, сміху, захопленості до нотки світлого суму!

У виставі використовуються фірмові ходи «Масок»: є і пантоміма, й еротична сцена, і світлові трюки, і гострі злободенні жарти з тонко розставленими акцентами.

Не обійдеться і без танців — чого тільки варте аргентинське танго закоханих у постановці хореографа Павла Івлюшкіна! А декорації з реквізитом створював Олександр Алексєєв, щедро використовуючи відеопроекції у ретро-стилі, меблі із сюрпризами і порожні рами…

Одеса переїжджає у Вінницю! Фірмовим одеським гумором 30 жовтня вінничан будуть пригощати зірки «Маски-Шоу»

30 жовтня о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського іскрометна комедія «Одесский подкидыш» максимально занурить всіх вінничан у незвідану атмосферу справжнього духу Одеси, відкриваючи життя «чорноморської перлини» з нової сторони!

Квитки на виставу коштують від 250 до 400 гривень.

Квитки можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр» і за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Любов і сміх здатні робити дива, і це ще раз доведе театр «МАСКИ-ШОУ» своєю дивовижно тонкою і веселою постановкою.

Тут ви зможете відпочити від буднів усією родиною!

І не забудьте взяти своїх батьків - їм теж сподобається!

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Одеса переїжджає у Вінницю! Фірмовим одеським гумором 30 жовтня вінничан будуть пригощати зірки «Маски-Шоу»

 



Переглядів: 3018
Поширень: 0