У Вінниці відкривається новий простір, якого так не вистачало нашому місту! 7 листопада о 20.00, під творчим дахом фотостудії «RED», організатори та натхненники чималої кількості творчо-музичних подій різних часів у нашому місті, налаштовані зібрати всіх, хто дивиться на світ широкими очима, кому набридлі чи не цікаві пабові «гоцалки» й «гойдалки», клубний двіж, хто засумував за камерною атмосферою та цікавими вечорами! Якщо Ви такі ж – приєднуйтесь до кола вибраних! «Є впевненість, що ці люди існують у своїх теплих квартирах і ми хочемо витягнути вас на поверхню і познайомитись для нових ідей, проектів, емоцій, вражень!», – зазначають організатори.

Адреса фотостудії «RED»: вулиця Костянтина Василенка, 16 (фабрика Поділля, ліве крило, другий поверх). Все розпочнеться 7 листопада о 20.00 і закінчиться відкриттям нового слухацького формату з невипадковою назвою «Зелений контрабас»! І такого Вінниця ще не чула! Але так довго чекала!

«Ні в чому себе не обмежуючи, ми плануємо влаштувати низку цікавих подій і розвивати ідею невеличких «party у вибраному колі» до того часу поки не затріщать стіни фотостудії від охочих і активних, щасливих і прекрасних відвідувачів нашого клубу! Концерти цікавих виконавців/гуртів, театральні та поетичні вечори, виставки улюблених художників/фотографів, лекції, майстер-класи та багато іншого (тут може бути ваша ідея)!», – розповідають натхненні організатори творчого простору.

Невипадково першими новий простір відкриє дует ватажків культової команди мандрівних чарівників - гурту MORJ! Вінницькі харків'яни або харківські вінничани, засновники першого у Вінниці арт-клубу «Зелений контрабас» – Сергій Білозеров і Роман Голоборда презентують нову інтерактивно-багатоквартирну програму «Кім/на/ти» і Вінниця стане першою, хто це почує і побачить – першим містом на маршруті довгоочікуваного осіннього туру музикантів!

Новий творчій простір запрошує на концерт гурту MOrj та несподівану атмосферну afterparty

Ще один невипадковий сюрприз нашого вечора – після концерту відбудеться екстраординарне afterparty – перша презентація нового слухацького формату, який вже встигли перехопити музичні гурмани у різних містах України, перетворивши на справжній альтернативний рух, а до нас привезе його сам засновник – Сергій Білозеров! Він з перших вуст все про нього розповість і ми здійснимо перше занурення, щоб у подальшому запровадити новий формат під у вже котрий раз невипадковою назвою «Зелений контрабас» в нашому новонародженому просторі.

Запрошуємо всіх відчути і створити атмосферу паралельної творчої реальності у нашому місті! «Чекаємо на Вас – буде затишно, тепло, цікаво, багато гарних фото і дещо притримаємо в секреті», - інтригують організатори. Тож, приєднуйтесь заради цікавості, заради краси, просто так, як завгодно, безумовно.

Вартість квитка - 70 грн.



Переглядів: 2040
Поширень: 0