5 ДНІВ У ПОЛОНІ САКСОФОНА!

З 6 по 10 листопада у Вінниці пройде IV Міжнародний фестиваль саксофонної музики імені Адольфа Сакса VINNYTSIA ADOLPHE SAX FESTIVAL - 2017!

Вінничан та гостей міста чекають незабутні концерти та майстер-класи провідних саксофоністів України та Європи, ІІ міжнародний конкурс духової музики «Vin Venti» і ексклюзивний кінопоказ фільму про винахідника саксофону «Сакс Революція. Адольф Сакс».

- Цього року на фестивалі у нас буде джаз і класика, авангард і сучасна музика – є чим порадувати і здивувати глядачів! – обіцяє організатор фестивалю, відомий саксофоніст, викладач Вінницької музичної школи № 1 та Вінницького училища культури та мистецтв імені Миколи Леонтовича Євген Попель.

Квитки на концерти фестивалю VINNYTSIA ADOLPHE SAX FESTIVAL - 2017 можна придбати на сайті bilet.vn.ua, у касах Вінницької обласної філармонії, театру імені Садовського, Будинку офіцерів, «Магігранду», «Петроцентру», а також за телефонами безкоштовної доставки квитків: (098)101-00-63, (093)101-00-63, (0432)57-55-55.

Цілий тиждень у полоні саксофона! 6 листопада стартує міжнародний VINNYTSIA ADOLPHE SAX FESTIVAL!

Героями концерту-відкриття, який у понеділок, 6 листопада, о 19.00 пройде у Вінницькому театрі імені Садовського, стануть два чудові колективи – NEW AGE QUARTET і АНДРІЙ ЧМУТ БЕНД.

У першому відділенні концерту кращі композиції Астора Пьяццолли та інших знаменитих композиторів зіграє NEW AGE QUARTET, який у стінах Київської національної музичної академії імені Чайковського створили талановиті музиканти: Артем Голоднюк (сопрано саксофон), Данило Довбиш (альт саксофон), Павло Барабащук (тенор саксофон) і Роман Фотуйма (баритон саксофон).

У програмі - академічні та сучасні твори зарубіжних та українських композиторів . 

Цілий тиждень у полоні саксофона! 6 листопада стартує міжнародний VINNYTSIA ADOLPHE SAX FESTIVAL!

У другому відділенні концерту 6 листопада Вінниця вперше буде насолоджуватися музикою і неповторною грою АНДРІЙ ЧМУТ БЕНД

Лідер групи Андрій Чмут - один з кращих молодих саксофоністів України, постійний музикант співачки Джамали!

У свої 25 років він уже підписав контракт із американським лейблом. В альбомі його авторської музики, який вийде у березні, записані треки з дуже відомими американськими виконавцями!

АНДРІЙ ЧМУТ БЕНД – це нове покоління українських музикантів, що грають у стилі smooth jazz, funk, fusion.

Музиканти з успіхом виступають на джазових фестивалях: Kaunas Jazz Fest, Alfa Jazz Fest, Dnepr Jazz Fest, Jazz in Kiev.

У Вінниці зіграють як свої авторські композиції, так і композиції відомих джазових виконавців.

Цілий тиждень у полоні саксофона! 6 листопада стартує міжнародний VINNYTSIA ADOLPHE SAX FESTIVAL!

Вдосталь насолодитися саксофонними експериментами вінничани зможуть на концерті, який у середу, 8 листопада, о 18.30 пройде у Вінницькій обласній філармонії.

Свої соло представлять чотири видатні саксофоністи України: Роман Фотуйма (Київ), Ілля Васячкин (Брюссель), Артем Голоднюк (Київ) і Євген Попель (Вінниця).

Під акомпанемент київських піаністок, лауреатів міжнародних конкурсів Дар'ї Шутко і Юлії Компанієць, вони виконають твори сучасних композиторів Америки, Франції, Японії й України, а у фіналі концерту всі разом зіграють п'єсу «Козацькі ігрища», яку спеціально для саксофонного квартету написала вінницька композитор Яна Шлябанська.

Приємні та сучасні мелодії від справжніх майстрів підкорять найвибагливішого слухача і цей вечір ви запам’ятаєте надовго!

- За настроєм це буде абсолютно інший концерт, ніж на відкритті. Для когось це навіть буде шок! - інтригує Євген Попель. - У нас саме таке завдання стоїть – здивувати й показати ту сучасну музику, яку давно грають у світі, але якої поки що дуже мало у нас. Так що концерт буде дуже хвилюючим!

Цілий тиждень у полоні саксофона! 6 листопада стартує міжнародний VINNYTSIA ADOLPHE SAX FESTIVAL!

Фінішує фестиваль 10 листопада 19.00 у Будинку офіцерів гала-концертом, на якому оркестром Повітряних сил Збройних сил України буде диригувати маестро Алан Крепен з Бельгії.

Алан Крепен є професором класу саксофона Королівської консерваторії Брюсселя, головним диригентом Королівського симфонічного оркестру Повітряних сил, арт–директором оркестрів Збройних сил Бельгії, членом правління Асоціації Адольфа Сакса, головним секретарем журі Міжнародних конкурсів саксофоністів імені Адольфа Сакса у 1994, 1998, 2002, 2004 роках, автором багатьох музичних творів для симфонічного оркестру, а також для саксофона і фортепіано.

Цілий тиждень у полоні саксофона! 6 листопада стартує міжнародний VINNYTSIA ADOLPHE SAX FESTIVAL!

Цілий тиждень у полоні саксофона! 6 листопада стартує міжнародний VINNYTSIA ADOLPHE SAX FESTIVAL!

 Крім того, у рамках фестивалю 6, 7 і 10 листопада у креативному просторі «Артинов» (ТД «Галерея Інтершик», 2 поверх, вул. Архітектора Артинова, 12а) всі бажаючі зможуть відвідати майстер-класи Андрія Чмута, Артема Голоднюка, Романа Фотуйма, Алана Крепена та Іллі Васячкина.

А 9 листопада о 15.00 у «Артинові» пройде ексклюзивний показ знаменитого документального фільму «Сакс Революція. Адольф Сакс».

Співорганізатор фестивалю VINNYTSIA ADOLPHE SAX FESTIVAL – 2017 – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».



Переглядів: 2904
Поширень: 0