14 листопада  в Палаці мистецтв відбулась прес-конференція з питання  прем’єри рок-опери «Ісус Христос – суперзірка» за  участю заступника директора Палацу мистецтв Віктора Шемета та керівника вокального класу і режисера проекту Ірини Воєнної.

«Ісус Христос – Суперзірка» - рок-опера Ендрю Ллойд Веббера й Тіма Райса про останній тиждень життя Христа. Цей музично-драматичний твір вільно інтерпретує євангельські події, а в його назві наголошується, що головний герой є суперзіркою, надзвичайно популярною особистістю сучасного світу.

Наступного тижня вінничан запрошують на україномовну версію рок-опери "Ісус Христос - супер зірка"

Незважаючи на те, що цей твір був створений майже 50 років тому, він є однією з найбільш грандіозних рок-опер у світі й до сьогодні вражає своїми жорсткими ритмами й щемливими аріями.

Унікальність вінницької постановки - адаптований український переклад Сергія Аркуші, завдяки якому рок-опера буде зрозуміла кожному глядачу.

Всі виконавці рок-опери – молоді вокалісти творчої майстерні «Зоряна мрія» класу Ірини Воєнної.
Режисери – Григорій Сиротюк, Ірина Воєнна.

Наступного тижня вінничан запрошують на україномовну версію рок-опери "Ісус Христос - супер зірка"

22 листопада о 18:30 год. на сцені міського Палацу мистецтв – наша версія рок-опери «Ісус Христос – суперзірка».

Для інформації:

Спочатку твір вийшов у вигляді альбому в 1970 році, в якому роль Христа виконав вокаліст «Deep Purple» Ієн Гіллан. За рік відбулася перша офіційна постановка рок-опери на Бродвеї, що здобула 5 премій «Tony».

І хоча ця постановка викликала обурення представників церкви, Ватикан дав найвище благословення виставі. А кіноверсія опери, знята в 1973 році Норманом Джуісоном, з Тедом Нілі та Карлом Андерсоном, є чудовим взірцем того, як давня історія, перенесена в наші дні, набуває особливого звучання й фактично відображає культуру та філософію хіппі.



Переглядів: 2488
Поширень: 0