У п'ятницю, 24 листопада, о 19.00 у Будинку офіцерів відбудеться великий концерт популярної групи «ДІЛАЙС».

Саме у Вінниці стартує всеукраїнський тур, з яким група відвідає всі найбільші міста України.

Музична програма «ДІЛАЙС» буде супроводжуватися феєричним шоу, до якого дуже довго готувалася вся команда: це і режисура, і постановки, і, звичайно ж, яскраве світлове шоу, яке підкреслить запальні пісні колективу.

А після концерту у всіх вінничан буде можливість взяти автографи та сфотографуватися з солістками. Автограф- та фотосесія пройде одразу після концерту у холі Будинку офіцерів.

Група «ДІЛАЙС» у п’ятницю буде запалювати у Вінниці: «Жіноче братство – це про нас!»

«Всі хіти в одному концерті!» - під таким девізом пройде вінницький концерт «ДІЛАЙС». У живому виконанні незмінної солістки Наталі Ділайс і двох нових учасниць групи вінничани почують всі кращі пісні різних періодів творчості «ДІЛАЙС».

Запальні хіти «Нежно-нежноцелуйменя», «Горячеелето», «Дай любви мне», «Любовник и враг», «Белыерозы», «Отпусти», романтичні «Ветром» і «Самою святою», англомовна «Loveishard», неймовірно красива іспанська «Elcielo», свіжі хіти «Ждала тебя», «Толькоты и я»… Музичних сюрпризів у цей вечір буде надзвичайно багато!

- Це буде концерт якісної і модної сучасної танцювальної музики, яка буде підкреслена розкішним світловим шоу та запальними танцювальними постановками у виконанні групи «ДІЛАЙС», - відзначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Група «ДІЛАЙС» була створена у 2009 році у День закоханих - 14 лютого. Солістками стали сестри Наталя і Яна Клим. Назва групи спала на думку Яні зовсім випадково. Сестри саме розмовляли з приводу своєї ніші на ринку українського шоу-бізнесу. Було важко визначитися зі стилем виконання, хотілося знайти саме «свого» слухача, привнести у світ шоу-бізнесу те, чого не вистачає. У ході таких міркувань і народилася концепція групи – концепція насолоди! Що французькою звучить як «delice», а в інтерпретації Яни народилося, як «Ділайс».

Саме справжньої насолоди, на думку дівчат, на вистачає сучасній музиці, коли слухач одержує задоволення від кожного звуку, руху, біта у виконанні артиста. Сестри вирішили зайняти це місце раз і назавжди.

Стиль музики був обраний без особливих суперечок і міркувань – танцювальна музика POP-DANCE повністю відповідала запальним і рухливим дівчатам, які знають, що таке «якісна попса»!

Першим кроком сестер у великому шоу-бізнесі став запис пісні «Отпусти» разом з репером Кексом. А особливо гучно група «ДІЛАЙС» заявила про себе хітом «Горячеелето», кліп на який зняв метр української естради Женя Фокін.

Випускаючи одну за другою пісні, які одразу ставали хітами, «ДІЛАЙС» довели всім, що їхня група - не черговий комерційний проект, надиктований продюсером. Це ідея, яка втілюється день у день, з пісні до пісні гарними, талановитими й запальними солістками. Це не одноманітний стиль, а щоразу новий, націлений постійно приносити задоволення і дивувати!

«ДІЛАЙС» - це якісна й модна музика для сучасної молоді та дорослих людей, які не бояться насолоджуватися життям і одержувати задоволення!

Недавно у групі відбулися зміни: Яна пішла співати в інший колектив, а компанію Наталі Ділайс склали дві нові учасниці.

Як і раніше, Наталі Ділайс пише слова й музику до більшості хітів групи.

Група «ДІЛАЙС» у п’ятницю буде запалювати у Вінниці: «Жіноче братство – це про нас!»

Наталі Ділайс «співала» ще з пелюшок: з народження була рухливою, шустрою дитиною, а з 5 років займалася естрадними танцями, захоплювалася гімнастикою. У підлітковому віці Наталі закінчила музичну школу по класу фортепіано. Саме у цей час у житті ще не зовсім дорослої дівчинки трапилося досить доросле захоплення, яке в майбутньому сильно вплинуло на вибір професії.

Наталі закохалася – вперше і по-справжньому щиро. Емоції, які тоді бушували у серці майбутньої співачки, виливалися в ноти й на папір. Наталі почала писати вірші й музику, чим із задоволенням займається і по сьогоднішній день.

Група «ДІЛАЙС» у п’ятницю буде запалювати у Вінниці: «Жіноче братство – це про нас!»

У свій час Наталі Ділайс вивчала іспанську та англійську мови, тому не дивно, що новий етап творчості групи «ДІЛАЙС» вона почала з іспаномовної композиції. У кліпі «Elcielo» солістка вперше постала в абсолютно новому образі, який викликає бажання «пробувати», а сам кліп має солодко-гіркуватий присмак. Не занадто приторно, щоб перенасититися, і не занадто терпко, щоб відмовитися. Насолода, delice, як вона є!

- Цей кліп і трек знаменував повне перевтілення групи! Сьогодні, коли люди слухають нові пісні, вони не пізнають «ДІЛАЙС». Коли ж шанувальники побачили кліп, вони були шоковані у гарному розумінні цього слова! Ця відеоробота – абсолютно новий концепт! У ньому немає Наталі в попередніх ультрадівочих, наївних образах. В «Elcielo» - зовсім нова артистка! Мені здається, саме цей новий образ і передає її внутрішній настрій. Тут і драйв, і сексуальність, - говорить продюсер групи Євген Фешак.

Група «ДІЛАЙС» у п’ятницю буде запалювати у Вінниці: «Жіноче братство – це про нас!»

Особливо багатим на події для групи «ДІЛАЙС» видався цей рік. У 2017-му група випустила два потужні сингли «Ждала тебя» і «Толькоты и я». Відеокліп на останній знімала одна з найепатажніших режисерів України Олена Вінярська.

- Сюжет нашого відео трохи заплутаний, але, у той же час, цікавий кожному. Це пародія на збори легендарних жіночих братств, на яких ділилися плітками, обговорювали події останніх днів і, звичайно ж, будували підступні плани на майбутнє. Адже не даремно у кліпі у руках у мене біта! — посміхається Наталі Ділайс.

В основу кліпу «Толькоты и я» ліг американський телевізійний серіал «Королеви крику», головні дії якого безпосередньо пов'язані з жіночим університетським клубом.

- Жіноче братерство – це про нас! Як всі встигли помітити, дівчат у нашому складі стає більше. Разом зі мною тепер виступають ще дві чарівні красуні, які скорять не одне чоловіче серце! - додала артистка.

Не пропустіть концерт групи «ДІЛАЙС» у п'ятницю, 24 листопада, о 19.00 у Будинку офіцерів!

Вартість квитків – від 50 до 400 гривень. Придбати квитки можна на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр» і за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63, (098)101-00-63.

Група «ДІЛАЙС» у п’ятницю буде запалювати у Вінниці: «Жіноче братство – це про нас!»

Група «ДІЛАЙС» у п’ятницю буде запалювати у Вінниці: «Жіноче братство – це про нас!»



Переглядів: 3143
Поширень: 0