Виставка «Істина Доброта Терпіння» складається з робіт дванадцяти художників США, Канади, Китаю і Тайваню.

Виставка «Істина Доброта Терпіння»Картини виконані в реалістичній манері. Долі художників, професійна майстерність різноманітні, але всіх їх об’єднує одна спільна обставина: у певний період свого життя вони познайомились із стародавньою системою вдосконалення людини «Фалунь Дафа», найвищий принцип якої – Істина-Доброта-Терпіння, і передають нам свій досвід і розуміння цих принципів.

Робота над створенням цього проекту почалась у 2004році. На сьогоднішній день колекція складається з 33 полотен. Серед авторів – Чэнь Сяопин, д-р Дун Сицян, Кэтлин Гиллис, Ли Юань, Шэнь Дацы, Ван Вэйсинь, д-р Чжан Куньлунь. Сюжети картин відображують красу і гармонію «Фалунь Дафа», а також розкривають жорстоке переслідування послідовників цієї практики у сучасному Китаї. Ці роботи розповідають нам про пошуки істинного призначення людського життя, про зв’язок між добром і злом. Ці картини не просто твори мистецтва – це інструмент, за допомогою якого можна розповісти правду. Не менш важливу роль відіграє моральність і етичність самих художників. Адже в залежності від того, що лежить в основі створення картини, те й пробуджується в людині, коли вона дивиться на неї – позитивне чи негативне. Тому внутрішній зміст картин, а саме: заклик до співчуття, терпіння і справедливості, робить їх справжнім скарбом для людей. На сьогодні Міжнародна художня виставка «Істина Доброта Терпіння» обійшла понад 35 країн. В Україні вона проходила в 2009 році у Києві, Одесі, Дніпропетровську та Сімферополі.

Запрошуємо Вас доторкнутись до гармонії та краси Високого Мистецтва. Виставка працює до 14 квітня 2010 р., пн.-пт. з 10:00 до 20:00, сб.-нд. з 11:00 до 18:00.


Переглядів: 3046
Поширень: 0