Сьогодні, 24 листопада, в «Галереї ХХІ» презентували експозиційний проект художника Миколи Сороки «Оптичні мелодії». Протягом тижня усі бажаючі зможуть відвідати майстер-класи ти виставки.

У понеділок, 27 листопада в «Галереї ХХІ» Микола Сорока проведе майстер-клас по візуальному мистецтві, початок о 16.00. 28 листопада Валентина Колтановська у Вінницькому літературно-меморіальному музеї М. М. Коцюбинського проведе майстер-клас з живопису. Початок 16.00.

Наталія Лісова, 29 листопада влаштує перформанс у музеї М. М. Коцюбинського. Початок 16.00. Майстер-клас із живопису також у музеї ім. М.М.Коцюбинського влаштує 29 листопада Антон Саєнко. Початок о 16.00.

Презентує авторську кераміку, художній декоративний розпис Юлія Гушул 29 листопада. Захід відбудеться у Вінницькому літературно-меморіальному музеї М. М. Коцюбинського. Початок о 16.30. 30 листопада у цьому ж закладі Олександр Никитюк покаже колаж. Початок о 16.00 год.

Також будуть два заходи, для яких обов’язково потрібна буде попередня реєстрація.

В «Галереї ХХІ», 25 листопада о 18.30. відбудеться вистава «Імпульс - діалог» студії «Територія театральної творчості». Вхід для учасників за попередньою реєстрацією за адресою: [email protected]. Реєстрація відкрита до 12.00 год. 25 листопада.

Культурно-мистецький форум: інтерактивні лекції, перфоменси, майстер-класи, відбудуться в «Галереї ХХІ», 28 – 29 листопада, з 10.00. Вхід для учасників за попередньою реєстрацією за адресою: [email protected] до 10.00 год. 27 листопада.

У Вінниці тиждень показуватимуть мистецькі проекти

У четвер, 30 листопада, відбудеться презентація проекту «Choir genesis». Він пройде в «Галереї ХХІ», початок о 18.30. Народна жіноча хорова капела «Соломія» та Назарій Давидовський влаштують концерт де звучатиме творчість М.Д.Леонтовича. «Соломія» представить на розгляд твори з його опери «На русалчин Великдень». В рамках проекту відбудеться презентація чоловічого вокального ансамблю «Астерій» за участі Назарія Давидовського, Йосипа Машталяра, Владислава Хом’ячука, Михайла Ридванюка та Тараса Семенова. До уваги глядачів будуть представлені власні аранжування колективу. Вхід на концерт вільний.



Переглядів: 2235
Поширень: 0