1-го грудня в залі Вінницької обласної філармонії відбудеться концерт учасника Голосу Країни-7, співака та музиканта, справжнього романтика Богдана Травінського. Богдан випускник Вінницького училища культури і мистецтв ім. М. Леонтовича (клас відомої вінницької джазової виконавиці Ольги Плакидюк). У 2017 році закінчив навчання і захистив диплом Ліцензіата (Бакалавр) в університеті ім. Марії Склодовської-Кюрі (Польща), де навчався на джазовому відділі.

Серед нещодавніх вагомих досягнень хлопця – участь в українському телепроекті Голос Країни-7, де Богдан пройшов до прямих ефірів, і побував в команді чудових артистів Сергія Бабкіна та Тіни Кароль. Додаткові досягнення: у 2013 році участь на конкурсі «Соловейко», який проходив в місті Кривий Ріг, де здобув 1 місце; у 2016 році за час навчання в Польщі на всепольському фестивалі Wshody здобув 2 місце.

Вінницький співак Богдан Травінський запрошує на свій сольний концерт Вінницький співак Богдан Травінський запрошує на свій сольний концерт

На своєму сольному концерті в рідному місті молодий вокаліст у співпраці з Юрієм Кондрицьким (клавішні, бас), Олегом Прокопчуком (електро-гітара, акустична гітара) та Костянтином Алексичем (ударні, перкусія), презентує авторські пісні та світові хіти у нових та неймовірно атмосферних аранжуваннях. Запрошений гість – RORO.

Початок концерту, що проходить в рамках абонементу «BAND TIME», о 18.30. Довідки за телефонами: (0432)66-13-50, (0432)66-06-91, (093)027-75-70 та офіційному сайті філармонії – filarm.vn.ua.



Переглядів: 3492
Поширень: 0