У виставковій залі обласної організації Національної Спілки художників (вул. Пушкіна, 2) від завтра і аж до 15 січня триватиме збірна виставка образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва. Відкриють експозицію 19 грудня о 16.00.

Щороку, напередодні новорічних свят вінницькі художники, на чолі з головою Вінницької обласної організації Національної Спілки художників України Віталієм Кононовичем Каспруком, виставляють свої найкращі роботи для перегляду. На виставці домінують твори зимової тематики: пейзажі та натюрморти. Трапляються й роботи релігійної тематики, адже Різдво – одне з найбільших християнських свят.

Традиційно новорічно-різдвяна виставка завершує виставковий рік та розпочинає новий. Весь калейдоскоп представлених робіт об'єднує святковий передноворічний та різдвяний настрій. Художники виставляють кілька десятків робіт, з пленерів та студійні, створені з думкою про красу зими та святковий дух.

На  Святого Миколая у Вінниці відкрилась традиційна Різдвяна виставка творів мистецтва 

На  Святого Миколая у Вінниці відкрилась традиційна Різдвяна виставка творів мистецтва На  Святого Миколая у Вінниці відкрилась традиційна Різдвяна виставка творів мистецтва

Вхід на виставку вільний. Працюватиме експозиція щодня з 10.00 до 19.00 без вихідних.



Переглядів: 1674
Поширень: 0