«В наш век искусственного меха и нефтью пахнущей икры, нет ничего дороже смеха, любви, печали и игры», - автор цих та інших влучних віршів з назвою «гарікі» - Ігор Губерман, 81-річний поет та письменник єврейського походження, який народився у Харкові та не пориває зв’язків з Україною.

19 лютого о 18.30 у приміщенні Академічного музично-драматичного театру імені Садовського відбудеться концерт видатного поета-сатирика сучасності. Вартість квитка 120-400 грн. Вечір носитиме назву "Свято на кожен день" за назвою книжки-календаря з влучними віршами.

«Свято на кожен день» - Ігор Губерман 19 лютого завітає до Вінниці

Губерман володіє тонким гумором, душевним і оптимістичним ставленням до людей та й в цілому до життя. Читаючи його «гарікі» розумієш, що у цієї людини талант: так влучно і лаконічно помітити злободенні проблеми і курйози, які знайомі кожному, може тільки геній пера. З суєтою днів автор знайомий не з чуток, тому його вірші настільки життєві, що віриш кожному слову. Кожне чотирирядкове творіння - це закінчена думка, яскрава ідея і навіть активний заклик до сміливої дії. Цей вечір дозволить насолодитися барвистими і гумористичними розповідями іронічного і мудрого поета.

«Свято на кожен день» - Ігор Губерман 19 лютого завітає до Вінниці

До початку українських гастролей буде випущений унікальний збірник кращих «гаріків» на двох мовах, українською та російською. Тому додому кожен глядач зможе забрати не тільки відмінний настрій і заряд позитивних емоцій.



Переглядів: 2484
Поширень: 0