У виставковому залі спілки художників Вінниці завтра, 27 лютого, у передостанній день зими, відкриється збірна виставка творів мистецтва «Жінка, як весна». Традиційна весняна виставка від майстрів пензля нашого міста присвячена розквіту природи та жіночому святу. Відкриття експозиції о 16.00.

Назву виставки взято з ліричного вірша української поетеси Наталі Данилюк: «Весна, як жінка. Жінка, як весна: буває ніжна, а бува примхлива, то зазвучить грайливо, як струна, а то раптово вибухне, мов злива!..».

Сюжети картин, графічних робіт, гобеленів та скульптур авторства членів Вінницької обласної організації Національної Спілки художників України будуть присвячені весні і жіноцтву. Кожен з митців відібрав зі своїх творів сонячні й ясні роботи. Загалом, буде представлено кілька десятків різножанрових творів мистецтва у найрізноманітніших техніках.

У вівторок 27 лютого розпочне роботу виставка «Жінка, як весна»

Весна вже у повітрі! Щоб знову побачити її насичені барви, варто завітати на виставку «Жінка, як весна», що триватиме у виставковому залі (вул. Пушкіна, 2) до 11 березня. Зала працює щодня, крім неділі, з 10.00 до 19.00.



Переглядів: 1941
Поширень: 0