Зарядитися енергетикою на весь рік вінничани зможуть 30 березня на грандіозному концерті ROCK Symphony.

Потужне звучання великого симфонічного оркестру, хору і рок-бенду та культові світові рок-хіти Rammstein, Aerosmith, Nirvana, Queen, Metallica, AC/DC, Rolling Stones, Scorpions, Pink Floyd, Doors, The Beatles, Kiss, Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, Guns N 'Roses, Radiohead, Red Hot Chili Peppers, Bon Jovi, Eagles, Europe!

30 березня о 19.00 у театрі імені Садовського на концерті ROCK SYMPHONY пролунають кращі композиції культових рок-гуртів, від одних назв яких по спині пробігають мурашки, а рука тягнеться за програвачем, щоб натиснути на play! 

У сплетінні треків народиться справжня рок-симфонія: цілісна, монолітна і незабутня!

ROCK Symphony – це найаншлаговіший проект у жанрі симфонічного року, який однаково люблять як діти, молодь, так і жінки й чоловіки, що ще раз доводить, що справжнє мистецтво і краса до душі всім.

Творцями ROCK SYMPHONY є співпродюсери концертів NOTRE DAME de PARIS Leconcert та «Кращі пісні РОК Опери MOZART LE CONCERT», які з неабияким успіхом пройшли у Вінниці.

У шоу ROCK SYMPHONY 140 артистів об’єднуються в одне звукове поле – і це пронизує наскрізь.

Шоу оформлено в стилі перформансу — чудову музику будуть доповнювати світлові і візуальні спецефекти, театралізоване дійство на сцені.

Від Rammstein і Aerosmith до NirvanaтаQueen! 30 березня грандіозний концерт ROCK Symphony у Вінниці!

Під час концерту глядачі стають учасниками події. Атмосфера, яку не передати словами, єднає всіх у грандіозному задоволенні!

Емоції весь час змінюються від бурхливого захвату до тихої ліричної насолоди. 

Враження від кожної наступної композиції нашаровуються на враження від попередніх, і в самому кінці звучить стрімкий, динамічний, віртуозний фінал, що виводить на емоційне і духовне очищення.

30 березня унікальне шоу збере в одному залі всіх вінницьких меломанів!

У Вінницькому театрі імені Садовського глядачі почують найвеличніші хіти світової музики найрізноманітніших жанрів в новій, ще більш ефектній інтерпретації.

Тільки жива музика, якісні спецефекти, вражаюча гра світла, неповторна атмосфера і море драйву!

Цей концерт на 100 % запам’ятається усім!

Поспішайте придбати квитки у один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».

Замовити безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці можна за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Від Rammstein і Aerosmith до NirvanaтаQueen! 30 березня грандіозний концерт ROCK Symphony у Вінниці!

Від Rammstein і Aerosmith до NirvanaтаQueen! 30 березня грандіозний концерт ROCK Symphony у Вінниці!



Переглядів: 2660
Поширень: 0