Скоро, у залі Вінницької обласної філармонії, відбудеться незвична вистава з теплою назвою «ОбійМи». Режисер-постановник – відома поетеса, хореограф та танцювально-руховий терапевт Юлія Свєтлова. Нещодавно вона звернулась до своїх друзів і прихильників по допомогу. Минулого червня вона пережила операцію по видаленню кісти у щелепі і зараз потрібує ще однієї операції і безлічі процедур, інакше є ризик залишитись інвалідом. «На цей раз сума для мене зовсім не підйомна – більше ніж 300 000 гривень», – написала Юлія Свєтлова, благаючи по допомогу. Допомогти можна перерахувавши гроші на картку 4149 4378 5790 2819 (Шерстобітова Юлія Борисівна) або відвідавши наступні заходи.

Школа акторської майстерності «Червоний Крокодил» (та бувший театр «Гвоздь»), а також неймовірний музичний колектив «Ша.Боно» запрошують вінничан на благодійний захід «СВЕТ. LOVE». Він відбудеться у суботу, в останній день березня, у Вінницькому молодіжному центрі «Квадрат». О 18.00 розпочнеться дійство, що буде не схоже на звичайний концерт або спектакль: жива музика, живе театральне мистецтво, відверті розмови на делікатні теми, пошук форм і змістів у монологах і діалогах з присутністю нецензурної лексики. І збір коштів для Юлії! Вхід – 70 грн.

Відома поетеса і хореограф потребує допомоги: відвідайте благодійний захід і виставу

А 21 квітня для всіх вінничан – «ОбійМи». Прем’єра вистави, у якій кожний пізнає себе, вистави, після перегляду якої ви вийдете геть іншими! «ОбійМи» вразять, захоплять, торкнуться найтонших струн вашої душі, подарують натхнення і омріяні крила! 12 красунь-чарівниць – талановитих акторок, танцівниць, співачок, письменниць, поетес на чолі з незрівнянною Юлією Свєтловою презентують першу виставу свого театру KoloSvitla - сучасного, концептуального та експериментального. Це новаторська постановка, мікс проникливих монологів, життєвих історій та краси пластичного руху і авторська музика талановитого композитора Олександра Суханова. Буде максимально відверто й актуально, чуттєво і невимовно красиво! Постановка буде однаково цікавою і близькою як жінкам, так і чоловікам, як спраглому до нових вражень молодому поколінню, так і тим, у кого позаду чималий власний життєвий досвід.

Відома поетеса і хореограф потребує допомоги: відвідайте благодійний захід і виставу

«Для мене це історія про подолання, моє особисте подолання», – розповідає Свєтлова про виставу. «Ми почали робити виставу більше року тому. А потім посипалися всі ці мої питання по здоров'ю, операція, відновлення, стреси, занепад сил, небажання щось робити взагалі. Репетиції скасовувалися, відкладалися, переносилися. Були моменти, коли я думала – все, нічого не буде. Були моменти, коли руки опускалися не лише у мене, а й у моїх прекрасних дівчат. Невимовна моя подяка їм за те, що вони пережили цей складний кризовий для мене час разом зі мною. І залишилися. Багато що в своїй голові довелося передумати, перебудувати, трансформувати. Розставити пріоритети по-новому. І, тому – виставі бути. І ми дуже чекаємо кожного з вас!»

Відома поетеса і хореограф потребує допомоги: відвідайте благодійний захід і виставу

Вартість квитка на виставу: від 130 до 280 гривень. Запитуйте у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, Вінницької обласної філармонії, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр», або замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63. Допоможемо Юлії Свєтловій разом!



Переглядів: 2638
Поширень: 0