На цей раз мистецький захід не зібрав надто багато прихильників, але своє коло зацікавлених у таких подія безсумнівно є. Це прекрасна можливість помилуватись роботами сучасних українських майстрів живопису та придбати уподобану картину.

Арт-аукціон у ВінниціПеред розіграшем картин художник Олександр Нікітюк прочитав невеличку лекцію для починаючих колекціонувати художні твори та вчив розпізнавати шедеври, вже визнаних майстрів, від творів початківців. Також присутні дізнались як і ким оцінюються твори та з чого складається їх ціна.

Арт-лотерея пройшла вельми весело, адже у кожного був шанс отримати репродукції картин лише за вартість попереднього квиточку (10 гривень). Пізніше більш серйозно настроєні покупці отримали шанс посперечатися хто заплатить більшу суму за справжні твори. Виставлена на аукціон картина пішла з молотка за достойні гроші, а пізніше власників знайшли і кілька мініатюр з видами Вінниці.

Загалом аукціон з продажу картин пройшов успішно і ще раз довів потрібність таких подій. Приємно що є люди з достатком, які вважають за потрібне підтримувати мистецтво. Тож хай творять художники і надалі та тішать іноді шансами отримати картини за помірні ціни.

Ще до 29 квітня картини прикрашатимуть стіни приміщення на другому поверсі Магіцентру, а наступний арт-аукціон живопису організатори обіцяють провести восени.


Переглядів: 2939
Поширень: 0