Ціла ніч в кіно разом із французькими фільмами у Вінниці! Надзвичайно популярні з 2004 року, коли фестиваль «Французька весна в Україні» проходив вперше, «Довгі ночі короткого метра» знову тут. Концепція проста – глядачам пропонується 6-7 годин, щоб насолодитися підбіркою найкращих французьких короткометражних фільмів, поки на вулиці ніч.

Особливий акцент програма робить на стрічках, які побачили світ нещодавно.
 Більшість фільмів з «Ночей» були представлені публіці на міжнародних кінофестивалях у Каннах, Клермон-Феррані, Нью-Йорку та Торонто. Фантастичні драми, комедії, анімаційні фільми – кожен знайде щось до душі. Подію щорічно організовано спільно з Французьким Інститутом в Україні.

П'ятнадцятий фестиваль «Французька весна в Україні» відкрився 31 березня на Софійській площі в Києві і триватиме протягом квітня у дев'яти містах нашої країни. Вінничани, разом з усіма, зможуть насолодитися колекцією найкращих французьких короткометражок в нічний час, ввечері та в ніч з 13 на 14 квітня.

Французька весняна ніч у кіно – в «Родині» у п’ятницю ввечері

23 короткометражки мовою оригіналу з субтитрами розпочнуть демонструвати о 22.00 у п’ятницю 13 квітня. Це чотири програми фільмів, кожна з яких триває від 81 до 89 хвилин. Показ завершиться після четвертої години ранку. Квитки вже у продажу. За перегляд однієї програми треба заплатити 30 грн, а щоб провести всю ніч у кіно – 90 грн.



Переглядів: 1735
Поширень: 0