За період кастингу на адресу оргкомітету надійшло 206 заявок від претенденток. З них було відібрано 15 фіналісток. Звичні для конкурсів краси параметри до уваги не бралися. Головними критеріями стали вік від 23 років, сімейний стан, досвід материнства та особисті якості, як-то цілеспрямованість, соціальна активність та прагнення змінювати світ навколо себе.

Наразі фіналістки проходять підготовчий етап, працюють з психологами, коучерами, тренерами. Вони регулярно відвідують спортзалу, SPA-процедури, вчаться ефективному нетворкінгу. Крім того, вдосконалюють концепції власних соціальних проектів. 7 найперспективніших будуть втілені впродовж року завдяки співпраці з Благодійним фондом Людмили Станіславенко. В її присутності відбувся перший захист соціальних ідей. З-поміж обраних учасницями тем – підтримка багатодітних родин та вразливих категорій населення, освітні програми для підлітків, розвиток інклюзивного простору тощо.

20 травня на великій сцені обласного музично-драматичного театру ім. М. Садовського відбудеться фінал найжіночнішого проекту міста «Місіс Вінниця 2018».

Засновники проекту акцентують увагу на підтримці активного жіноцтва, посиленні авторитету жіночих ініціатив у суспільстві.

На Вінницю чекає неймовірне фінальне шоу. На сцені – хедлайнери української естради. У журі – винятково зірковий склад. Спеціальні гості свята – Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Окрім того, для глядачів та учасниць готують безліч сюпризів та дивовижних зустрічей, які поки що тримаються у секреті.

Завдяки потужній партнерській підтримці конкурс матиме масштабну технічну реалізацію та розкішний подарунковий фонд. Серед нагород: коштовні прикраси, туристичні подорожі, круїзні тури.

Благодійна мета конкурсу – втілення проекту «Місіс Рятівниця». За спільні кошти буде придбано автомобіль швидкої допомоги для Першого добровольчого медичного шпиталю ім. М. Пирогова, який займатиметься евакуацією поранених бійців АТО.

Для довідки:

Лілія Поліщук – засновниця проекту «Місіс Вінниця 2018», володарка титулу «Міс Вінниця 2008», засновниця Школи чемних дівчат, дитячого модельного агентства «Prencess» і конкурсу «Міні Міс Вінниця», громадська діячка та експертка з круїзного туризму, дружина Юрія Тири — відомого мандрівника і письменника, волонтера, який передав бійцям на фронт більше 240 автівок.



Переглядів: 2363
Поширень: 0