18 травня 2018 року о 18 год., в приміщенні Вінницької обласної філармонії ім. М.Д. Леонтовича відбудеться офіційна церемонія відкриття виставки художньої фотографії «Сьвєнтокшиське – Вінниччина очима партнера» під патронатом Вінницької облдержадміністрації, Генерального Консульства Республіки Польща у Вінниці та Посольства України в Республіці Польща. Участь в урочистому заході візьмуть керівництво Вінницької області, Сьвєнтокшиського воєводства Республіки Польща, Генерального Консульства Республіки Польща у Вінниці, представники польських громад на Вінниччині та представники медіа.

Проведення фотовиставки, що реалізується в рамках Плану заходів щодо відзначення у 2018 році 60-ї річниці співробітництва Вінницької області та Сьвєнтокшиського воєводства, має на меті відобразити повсякденне життя громадян та мальовничість пейзажів обох країн.

Вінничан запрошують на виставку художньої фотографії «Сьвєнтокшиське – Вінниччина очима партнера»!

Роботи вінницьких митців засвідчують історичні події, які зробили вагомий внесок у розвиток співпраці між Вінницькою областю та Сьвєнтокшиським воєводством, які, об’єднавши свої можливості та приклавши чималі зусилля, змогли створити і зміцнити своє партнерство, що на сьогоднішній день є унікальним, адже жоден інший регіон Польщі і України не має аналогічного досвіду такого довготривалого співробітництва.

Світлини ж польських партнерів - це відображення того, як іноземці бачать Вінниччину та її жителів. Виставка буде представлена фотознімками, які зображують звичайний побут вінничан і мальовничість нашого краю.

Фотовиставка триватиме до 30 травня 2018 року.

Запрошуємо!



Переглядів: 1689
Поширень: 0