У Вінниці розпочався інтерактивно-творчий проект «Мистецькі вихідні», який уже традиційно стає знаковою подією всіх літніх субот у нашому місті. «Мистецькі вихідні» – щорічний проект департаменту культури Вінницької міської ради. Цими вихідними «Мистецькі вихідні» пройшли на площі біля: ККЗ "Райдуга", проспекті Космонавтів та в мікрорайон Пирогово. А ще біля Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва, бібліотек-філій №2, №5, №6, №7, №8 та №11.

У Центральному міському парку біля ККЗ "Райдуга" відбулось "Свято мильних бульбашок" до Міжнародного Дня захисту дітей. На дітей чекали різноманітні конкурси, квести, майстер-класи та феєрична концертна програма.

У Вінниці розпочались «Мистецькі вихідні»

На проспекті Космонавтів концертну програму презентували вихованці Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька», аніматори розважали присутніх малюків різноманітними конкурсами.

У Вінниці розпочались «Мистецькі вихідні»

Біля Центральної бібліотеки та бібліотек-філій для дітей та юнацтва були проведені різноманітні конкурси та майстер-класи. В мікрорайоні Пирогово для дітей також влаштували свято.

У Вінниці розпочались «Мистецькі вихідні»

Наступної суботи «Мистецькій вихідні» відбудуться на майдані Незалежності, проспекті Космонавтів, у мікрорайоні Сабарів. Також відбуватимуться заходи і біля Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва а також на майданчиках бібліотек-філій №2, №5, №6, №7, №8, №11, №12. На відвідувачів чекають різноманітні майстер-класи, концертні програми, гарний настрій та подарунки.



Переглядів: 2224
Поширень: 0