Марія Рильцова народилася 18 жовтня 1990 р. у Вінниці. Малює з 3-х років. Навчалася у Вінницькій школі мистецтв, з 2001 р. – у Дитячо-молодіжній організації "Центр "Барви України"". На сьогоднішній день відвідує Арт-майстерню «Скриня» , педагог – Ірина Шостак-Орлова (живопис, художній текстиль). Працює в техніках акварелі та гуаші, олійного живопису, графіки, у художньому текстилі. Призерка численних конкурсів. У 2004 р. Марія вступила до Вінницького інституту конструювання одягу і підприємництва на спеціальність «технолог - конструктор» і цього року захищатиме диплом. У 2006 р. вона зайняла ІІІ місце у професійному конкурсі за «найкращий ескіз колекції одягу».

Вадим Бездушний народився 17 липня 1999р. у Вінниці. Навчається у фізико-математичній гімназії №17. З 6-ти років відвідував Дитячо-молодіжну організацію "Центр "Барви України"", зараз продовжує навчання в Арт-майстерні «Скриня» у Ірини Шостак-Орлової. Починаючи з 2006 року Вадим – постійний учасник щорічної регіональної виставки «Артгалера», нагороджений дипломами І та ІІ Вінницької бієнале художнього текстилю юних авторів «Світ у клаптику». Окрім образотворчого Вадим захоплюється також хореографічним мистецтвом, займається у «Студії сучасного танцю «3Z»», а також освоює мистецтво гри на гітарі.

У програмі відкриття беруть участь вихованці «Студії сучасного танцю «3Z» та студенти Вінницького училища культури і мистецтв ім. Леонтовича.

Виставка триватиме протягом 1 - 15 червня 2010р. Виставка працює: будні з 10:00 до 20:00, вихідні з 11:00 до 18:00.


Переглядів: 4004
Поширень: 0