Західне сонце, відбиваючись у воді мальовничого озерця, ховається у верхівках сосен, які оточують затишну галявину. На ній, біля самого берега, з комфортом розташувалися півтори сотні вінничан. Чисте дзвінке повітря, трелі жаб і м\'яка трава. Плавуча альтанка-сцена, перебір гітарних струн і артист легендарної чарівності. Ті, хто в суботній вечір пройшли шлях до бази відпочинку «Абрикос», що в 15 кілометрах від міста, отримали масу позитивних емоцій.

Через годину від заявленого часу, встигши насолодитися навколишніми красотами, шанувальники Сергія Бабкіна емоційно вітали його появу. Розмістившись босоніж на плавучій сцені, харизматичний актор і виконавець відзначив, що на воді йому доводиться виступати вперше і проанонсував присутніх про можливість придбати книжку своїх віршів, присвячених дружині Сніжані.

Бабкін

Його пісні такі різні, іронічні й сумні, смішні й печальні, похмурі й радісні. Кожна - моноспектакль одного актора, який своїми емоціями не може залишити байдужим нікого. Вже після перших пісень склалася неймовірно тепла атмосфера: в унісон ривків струн і ударів по грифу пульсували серця, багато підспівували - Бабкін співає так, що йому вірять.

Інтонації і емоції змінюються від пісні до пісні, маски образів зміщують один одного - артистизм Бабкіна незаперечний, він заворожує:
«Жизнь один большой сценарий, сочиненный нами, не записываем в книгу, так запоминаем. До конца еще не знаем, что будет в финале, но заряжаем и снимаем, снимаем, снимаем. »
«Тук-тук, откройте, это я - Ваша Правда! Никогда не будет завтра! К нам придёт вчерашнее сегодня, как злая сводня, в одном исподнем...»

Бабкін

Тепла літня ніч тихо спускається на гладінь озера. Пронизлива лірична нота завмирає в повітрі і артист Бабкін кланяється під гучні оплески. Але хіба вінницька публіка могла відпустити його, не попросивши виконати пісню на біс? Просять «Улыбку», і ось на прощання звучить іронічне: «Хлопайте в ладоши жулики-святоши, вшей гоните в шею, улыбайтесь, улыбайтесь, улыбайтесь до ушей»

Завіса? Чи тільки антракт. До наступного приїзду Сергія Бабкіна до Вінниці. У якій би зі своїх іпостасей (актора, співака, поета) він би не постав перед глядачами, тут у нього завжди знайдеться багато відданих шанувальників.
 


Переглядів: 6618
Поширень: 0