26 серпня - відкриття IV Між Народного ВІННИЦІанського
фестивалю комедійного і пародійного кіноУ цей день на великому екрані глядач матиме можливість познайомитися з конкурсною програмою в п\'яти номінаціях: "Смішний відеокліп", "Смішний відеорозіграш", "Смішна відеопародія", "Відеохуліганство" і "Смішне, але інше".

Всього з більш ніж півтори сотні, присланих з 9 країн світу, робіт оргкомітет відібрав 27, які представляють студії України, Росії і Білорусії.

Оцінювання за традицією відбувається дистанційно. Представники віртуального журі з України, Росії, Білорусії, Німеччини, США та Ізраїлю назвуть п\'ять роликів, які отримають статуетку "Літаючого Слона" та грошові призи від генерального спонсора фестивалю ювелірного центру "Діадема".

У позаконкурсній програмі фестивалю передбачені дні присвячені веселій мультиплікації і новим роботам кіножурналу "Єралаш".

З конкурсними роботами можна також ознайомитися на сайті фестивалю www.vinnician.org.

Вінничани зможуть подивитися конкурсні ролики перед сеансами у кінотеатрі ім. Коцюбинського. Претенденти на "Слонів" будуть представлені і в спеціальних фестивальних анонсах на телеканалах "Вінтера" і "Віта".


Переглядів: 3946
Поширень: 0