Син учених Колесников народився в 1989 році в новосибірському Академмістечку, де і почав освоювати ноти. Перші кроки у світі професійної музики йому допомогли зробити чудові педагоги - О. В. Гвоздєва (по класу фортепіано) і професор Новосибірської консерваторії О. В. Гвоздєв (по класу скрипки). У Музичному салоні Будинку Вчених Академмістечка Павло вперше виступив у дванадцятирічному віці, а на початку 2008 року відбувся його перший сольний концерт у Великому залі.

21-річний лауреат численних конкурсів Павло Колесников з МосквиПізніше з юним музикантом займалася О. М. Панкова, а завершив Павло свій новосибірський етап музичної освіти у 2007 році, в класі професора Новосибірської консерваторії М.С. Лебензон. А далі була Москва. Павло вступив до Московської Державної консерваторії, і зараз продовжує свою освіту під керівництвом проф. С.Л. Доренського, проф. А. А. Писарєва, проф. П. Т. Нерсесьяна і Н. Л. Луганського.

Останніми роками молодий талант активно бере участь у міжнародних фестивалях, концертує в Росії та за кордоном. На сьогоднішній день Павло Колесников - лауреат понад 15 міжнародних і регіональних музичних конкурсів, у тому числі таких престижних як 7-й Міжнародний конкурс піаністів в Андоррі, 2 премія на конкурсі піаністів у Греції у 2008, 3-й Міжнародний конкурс піаністів пам\'яті Е. Гілельса в Одесі і 1-й Європейський конкурс піаністів імені Галини Черні-Стефаньской в Познані (Польща). У 2005 і 2006 роках Павло брав участь у міжнародному музичному фестивалі в Касальмаджоре (Італія), а в 2007 і 2009 роках він був учасником міжнародного фестивалю-академії в Вербьє (Швейцарія). У 2007 році молодий музикант був удостоєний державного ордена "Молоде обдарування Росії".

У вівторок, 5 жовтня, молодий піаніст подарує вечір фортепіанної музики вінницьким слухачам. Його виступ пройде в рамках циклу концертів юних виконавців «Молоді віртуози». Програма виступу - 1 відділення: Ф. Шуберт «Соната до-мінор», К. Дебюссі «Образи» (1 зошит), 2 відділення: Д. Скарлатті 5 сонат, Й.Брамс «Варіації на тему Паганіні» (ор. 35).

Про ціни на квитки можна дізнатися за телефоном 66-13-50.


Переглядів: 3202
Поширень: 0